Home General Uite-o pe Adelina Pestritu operata la nas

Uite-o pe Adelina Pestritu operata la nas

2

Adelina Pestritu si-a facut operatie estetica la nas fiindca i se parea ca marimea barnei nu trebuie sa concureze cu marimea sanilor. Sau s-a gandit ca pui undeva, iei din alta parte. Cert este ca Adelina Pestritu si-a facut o operatie de micsorare a nasului si, daca operatia a avut succes asa cum se spune, Adelina va fi cu siguranta o prezenta mai atragatoare pentru publicul masculin din Romania.

“Are aceeasi forma la nas, doar ca acum este vizibil mai mic decat inainte. Ea ar putea sa se afiseze oricand fara val, pentru ca arata foarte bine, dar cred ca asteapta sa fie fara cusur, ca sa impresioneze. Asta este si motivul pentru care cred ca de la bun inceput a dorit sa-si faca o operatie estetica la nas, nu ca a suferit un accident in urma caruia a trebuit sa se opereze”, a declarat o persoană din interiorul postului Kanal D, conform ziarului “Naţional”.

Sunt convins ca vreti sa o vedeti pe Adelina Pestritu dupa operatia la nas, asa ca iat-o: ea si Michael Jackson ce s-au mai ascuns asa!

Iata cum arata nasul Adelinei Pestritu initial:

Ce parere aveti? Trebuia vedeta sa-si faca operatie la nas sau era bine cum i-l daduse mama natura?

2 COMMENTS

  1. HAI SICTIR, presa MIZERABILA !! Asta meritati, pe buna dreptate !! Ne fortati sa devenim agresivi fiindca NE-AM SATURAT pana la ceruri de injuriile voastre la adresa INGERULUI MICHAEL. Asta veti primi vesnic, daca asta doriti ! MIZERIE semanati, MIZERIE sa primiti inapoi !! Altceva pozitiv nu ati catadixit sa scrieti despre bietul INGER terfelit de voi, decat TAMPENIILE copiate mura in gura ??!! Refuzam sa credem ca nu ati gasit nimic ! NU ati vrut ! MICHAEL s-a lovit la nasuc, DOBITOCILOR !! NU ca ,,si-ar fi facut mii de operatii” cum va caca mintea !! Ne-am saturat !! TERMINATI-O !!

  2. N-a zis nimeni nimic de Michael cel lovit la “nasuc” :)) Nici ca si-ar fi facut “mii de operatii” cum iti pisa tie imaginatia. Am zis doar ca el si Adelina Pestritu si-au ascuns “nasucurile” in moduri similare, ceea ce este mai mult decat adevarat, dupa cum se vede din imagini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.