Home Casa Top 5 aspiratoare bune și ieftine în 2019

Top 5 aspiratoare bune și ieftine în 2019

0

În ziua de astăzi, se pare că ideea de “ieftin și bun” nu prea mai este valabilă, dar din fericire atunci când vine vorba despre aspiratoare încă se mai poate găsi un aspirator bun și ieftin pentru casa ta.

De fapt, chiar avem de unde alege și pentru a face totul mai ușor, am întocmit mai jos o lista cu cele mai bune aspiratoare ieftine în 2019. Ne-am uitat la zeci de produse, am comparat zeci de aspiratoare pentru ca tu să nu mai trebuiască să o faci.

Mai jos ai concluziile: toate aspiratoarele listate sunt excelente și recomandate de noi (precum și majoritatea celor care le-au testat). Sunt aspiratoare puternice, rezistente, de calitate.

Cu siguranță vei fi mulțumit de alegerea făcută – la fel și casa ta care va fi ușor de ținut curată. Așadar, haideți să nu pierdem timpul și să vedem lista mai jos: top 5 aspiratoare bune și ieftine pentru casa ta în 2019!

Aspirator cu sac vs. aspirator fără sac

Înainte de a cumpăra un aspirator, trebuie să hotărăști ce tip de aspirator va fi: unul tradițional, cu sac (aici fiind vorba de saci de unică folosință sau saci reutilizabili, mai incomozi pentru că fac mai multă mizerie) sau un aspirator mai modern, fără sac.

Aspiratoarele fără sac sunt în general mai scumpe și, sincer, nu cred că merită osteneala, dar avem și opțiuni de aspiratoare fără sac mai jos în caz că le preferați pe acestea.

Cele mai bune aspiratoare pentru 2019

Aspirator Albatros Novara ECO

Cel mai ieftin aspirator de pe lista noastră la momentul scrierii articolului este acest aspirator produs în România. Cu un design drăguț și ușor de folosit, acest aspirator este accesibil oricui.

Am fost reticent în trecut să încerc producătorii români când vine vorba de electrocasnice, dar am dat celor de la Albatros o șansă cu un ventilator acum câțiva ani și de atunci cumpăr mereu produsele lor dacă am ocazia fiindcă sunt ieftine și de calitate.

Revenind la aspiratorul Novara ECO, acesta funcționează cu un sac de textil (reutilizabil, lavabil) care este și HEPA (considerate cele mai bune tipuri de filtre pentru aspiratoare). Deși micuț, aspiratorul are o putere mare de sucțiune, făcând o treabă excelentă în toată casa și descurcându-se cu toate tipurile de gunoaie.

De asemenea, are un cordon lung de circa 5 metri, precum și sistem de rulare în interior a cablului pentru a ține totul în ordine și pentru a reduce bătăile de cap. Ușor de manevrat, destul de silențios și performant, este o opțiune excelentă la un buget extrem de redus.

Click aici pentru a verifica detalii și preț.

Heinner HVC-M700BL

Un aspirator cu sac, modern și silențios. Are o putere de absorbție mai mică decât modelul Albatros de mai sus (170 W față de 250 W), dar aceași capacitate de colectare (1.5 litri). În momentul de față sunt la un preț similar, deși sunt câteva diferențe între cele două modele.

Are filtru HEPA și sac din hârtie, însemnând că va trebui să cheltuiți în plus pentru saci adiționali, de fiecare dată când cel vechi se umple, deci asta îl face ceva mai scump, în timp.

Este ceva mai silențios decât modelul anterior, are cablu lung de alimentare și accesoriu special pentru spații înguste. Un aspirator bun și puternic, disponibil în momentul acesta la un preț imbatabil!

Click aici pentru a verifica detalii și preț.

Daewoo RCC-250R/3A

Primul aspirator fără sac de pe lista noastră este micuț și mobil, ușor de transportat și ieftin dacă e să îl comparăm cu alte modele fără sac. Vine echipat cu filtru HEPA iar compartimentul unde se strânge mizeria este destul de încăpător astfel încât nu trebuie curățat prea des.

Ca un avantaj adițional, consumă foarte puțină energie electrică și are un sistem de aspirare prin forța centrifugă, numit sugestiv cyclonic. Trebuie insistat ceva mai mult pe covoare (în special acelea cu fir lung), dar până la urmă își face treaba.

Capacitatea aspiratorului este de 3 litrii ceea ce îl face să arate mai bine în ochii noștrii, deoarece, în trecut, acest gen de aspiratoare avea un compartiment de maxim 1.5 litrii. Dacă încântă ideea unul aspirator fără sac, acesta oferă un raport excelent calitate / preț.

Click aici pentru a verifica detalii și preț.

Hyundai HYC 3980

Acesta este preferatul meu de pe listă – arată foarte bine, nu este foarte greu, chiar un pic mai ușor decât Daewoo, deși are o capacitate de colectare de 3 litri și aspiră cu mare putere. Totuși, nu se vor schimba sacii, pentru că are sac textil, ușor de curățat și de spălat.

Deși nu este cel mai silențios model de aspirator, fiind în rând cu cele menționate mai sus, își face treaba foarte bine, având o putere mare de sucțiune, impreună cu un consum redus de energie. Vine cu accesoriu combinat pentru spatii inguste și perie standard, foarte utile pentru curățenia de zi cu zi.

În concluzie, un aspirator excelent, ușor și elegant care bifează nevoile normale dintr-un apartament tradițional. Nu este greu de folosit și foarte ușor de curățat, ceea ce îl face tare comod la casa omului.

Click aici pentru a verifica detalii și preț.

SHOP VAC Micro 10

Venim cu un aspirator impresionant, cu aspirare umedă și uscată. Deși mai mare, nu este deloc mai greu decât celelalte de pe lista noastră, și are și o capacitate mult mai mare de colectare a prafului: 10 litri.

Îți oferă opțiunea de a aspira și lichide dar și praf, ceea ce îl face foarte util pentru toate tipurile de încăperi, atât în baie cât și în garaj. Desigur, curățarea recipientului colector nu este cea mai plăcută treabă, dar chiar și cele mai avansate tehnologii au dezavantajele lor.

Vine cu diverse accesorii care sa-ți faciliteze aspirarea chiar și în spații mai greu de accesat, și chiar și un suport pentru a-l monta pe perete, dacă dorești sau dacă spațiul îți permite asta.

Cablul este lung, iar roțile aspiratorului sunt foarte mobile, nu te-ncurcă când aspiri, iar aspiratorul în sine ocupă ceva mai mult loc decât celelalte, dar ți se dă și opțiunea de a-l monta, ceea ce ajută în cazul spațiului.

Click aici pentru a verifica detalii și preț.

Așa cum am mai zis, oricare dintre aspiratoarele de mai sus se vor dovedi a fi o alegere excelentă. Decizia vă aparține acum: în funcție de bugetul pe care îl aveți la dispoziție, precum și de necesități.

Aspiratorul perfect pentru alții, nu este întotdeauna perfect și pentru noi, de aceea am încercat să vă dăm câte o opțiune din fiecare model disponibil pe piața, ca să puteți alege ușor cel mai bun aspirator pentru locuința voastră!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.