Home Casa Top 5 aspiratoare bune și ieftine în 2019

Top 5 aspiratoare bune și ieftine în 2019

0

In ziua de astăzi, se pare că ideea de “ieftin și bun” nu prea mai este valabilă, dar din fericire atunci când vine vorba despre aspiratoare incă se mai poate găsi un aspirator bun și ieftin pentru casa ta. De fapt, chiar avem de unde alege și pentru a face totul mai ușor, am întocmit mai jos o lista cu cele mai bune aspiratoare ieftine în 2019.

Ne-am uitat la zeci de produse, am comparat zeci de aspiratoare pentru ca tu să nu mai trebuiască să o faci. Mai jos ai concluziile: toate aspiratoarele listate sunt excelente și recomandate de noi (precum și majoritatea celor care le-au testat). Sunt aspiratoare puternice, rezistente, de calitate. Cu siguranță vei fi mulțumit de alegerea făcută – la fel și casa ta care va fi ușor de ținut curată.

Așadar, haideți să nu pierdem timpul și să vedem lista mai jos: top 5 aspiratoare bune și ieftine pentru casa ta în 2019!

Aspirator cu sac vs. aspirator fără sac

Înainte de a cumpăra un aspirator, trebuie să hotărăști ce tip de aspirator va fi: unul tradițional, cu sac (aici fiind vorba de saci de unică folosință sau saci reutilizabili, mai incomozi pentru că fac mai multă mizerie) sau un aspirator mai modern, fără sac. Aspiratoarele fără sac sunt în general mai scumpe și, sincer, nu cred că merită osteneala, dar avem și opțiuni de aspiratoare fără sac mai jos în caz că le preferați pe acestea.

Cele mai bune aspiratoare pentru 2019

Albatros Smart Eco

Cel mai ieftin aspirator de pe lista noastră la momentul scrierii articolului este acest aspirator produs în România. Am fost reticent în trecut să încerc producătorii români când vine vorba de electrocasnice, dar am dat celor de la Albatros o șansă cu un ventilator acum câțiva ani și de atunci cumpăr mereu produsele lor dacă am ocazia fiindcă sunt ieftine și de calitate.

Revenind la aspiratorul Smart Eco, acesta funcționează cu un sac de microfibră (reutilizabil, lavabil) care este și HEPA (considerate cele mai bune tipuri de filtre pentru aspiratoare). Deși micuț, aspiratorul are o putere mare de sucțiune, făcând o treabă excelentă în toată casa și descurcându-se cu toate tipurile de gunoaie.

De asemenea, are un cordon lung de circa 5 metri, precum și sistem de rulare în interior a cablului pentru a ține totul în ordine și pentru a reduce bătăile de cap. Ușor de manevrat, destul de silențios și performant, este o opțiune excelentă la un buget extrem de redus.

Click aici pentru a verifica detalii și preț.

Heinner EcoPower HVC-P1200BK

Un aspirator cu sac, modern și silențios. Are o putere de absorbție mai mare decât modelul Albatros de mai sus (260 W față de 210 W), precum și o capacitate mai mare de colectare (4 litri față de 1.8 litri). În momentul de față este la o promoție foarte bună, care îl încadrează în bugetul nostru – de aceea trebuie acționat repede, înainte de a expira acest discount frumos.

Are filtru HEPA și sac lavabil din microfibră, însemnând că nu va trebui să cheltuiți în plus pentru saci adiționali. Este ceva mai silențios decât modelul anterior, are cablu lung de alimentare și accesoriu special pentru spații înguste. Un aspirator bun și puternic, disponibil în momentul acesta la un preț imbatabil!

Click aici pentru a verifica detalii și preț.

Daewoo RCC-153R

Primul aspirator fără sac de pe lista noastră este micuț și mobil, ușor de transportat și ieftin dacă e să îl comparăm cu alte modele fără sac. Vine echipat cu filtru HEPA și două accesorii suplimentare: perie micuță și accesoriu pentru spații înguste.

Ca un avantaj adițional, consumă foarte puțină energie electrică, dar asta la un cost suplimentar de putere: are cea mai slabă putere de sucțiune de pe lista noastră, reușind totuși să fie un aspirator bun. Trebuie insistat ceva mai mult pe covoare (în special acelea cu fir lung), dar până la urmă își face treaba.

Are o capacitate mică de colectare – doar 1.5 litri, ceea ce înseamnă că va trebui curățat mai des decât modelele cu sac. Acesta este în general dezavantajul, după părerea mea, al aspiratoarelor fără sac, dar dacă doriți neapărat unul fără sac, acesta oferă un raport excelent calitate / preț.

Click aici pentru a verifica detalii și preț.

Beko BKS1430C

Acesta este preferatul meu de pe listă – arată foarte bine, nu este foarte greu deși are o capacitate de colectare de 3 litri și aspiră cu mare putere. Este un aspirator cu sac de unica folosință, ceea ce înseamnă că trebuie cumpărați saci noi de fiecare dată când cel vechi se umple, implicând costuri mai mari pe termen lung. Totuși, nu se vor schimba sacii pe bandă rulantă datorită capacității mari.

Deși nu este cel mai silențios model de aspirator, își face treaba foarte bine, având o putere mare de sucțiune, impreună cu un consum redus de energie. Vine cu câteva accesorii suplimentare și foarte utile, precum perie mică, perie specială pentru tapițerie și accesoriu pentru spații înguste.

În concluzie, un aspirator excelent care vine cu doi saci, dar se pare că achiziționarea unor saci noi nu se poate face decât prin service-ul Beko – deci este ceva de avut în vedere vis-a-vis de costurile suplimentare. Dacă le considerați o problemă, primele două opțiuni de pe listă sunt mult mai comode.

Click aici pentru a verifica detalii și preț.

Albatros Aqualtys

Revenim la brand-ul Albatros cu un aspirator impresionant, cu filtrare prin apă. Deși mai mare și mai greoi decât celelalte de pe lista noastră, are și o capacitate mult mai mare de colectare a prafului: 7.2 litri.

Are un sistem de triplă filtrare pentru a menține aerul din încăpere cât mai curat și, conform unor specialiști, este cel mai bun tip de aspirator fiindcă filtrarea prin apă oferă cea mai bună colectare de praf. Desigur, curățarea recipientului colector nu este cea mai plăcută treabă, dar chiar și cele mai avansate tehnologii au dezavantajele lor.

Fiind un aspirator cu filtrare prin apă, înseamnă că poate fi folosit și pentru aspirarea lichidelor, venind cu o perie specială pentru lichide. Pe lângă aceasta, are o perie clasică, o perie mică și un accesoriu pentru spații înguste. Din păcate, cablul nu este retractabil – se răsucește în jurul aparatului, iar aspiratorul în sine ocupă ceva mai mult loc. Dar asta se poate spune despre cam toate aspiratoarele cu filtrare prin apă.

Click aici pentru a verifica detalii și preț.

Așa cum am mai zis, oricare dintre aspiratoarele de mai sus se vor dovedi a fi o alegere excelentă. Decizia vă aparține acum: în funcție de bugetul pe care îl aveți la dispoziție, precum și de necesități, puteți alege ușor cel mai bun aspirator pentru locuința voastră!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.