Home Fashion Tendinte in machiaj pentru 2009

Tendinte in machiaj pentru 2009

0

Odata cu inceputul primaverii, noile tendinte de machiaj pentru primavara/vara 2009 trebuie cunoscute pentru ca inceputul anului este cel mai bun moment pentru intentii bune, printre care, aceea de a arta foarte bine.

Pentru atingerea acestui obiectiv nu este nimic mai potrivit decat noile propuneri de machiaj de la Bruno Vassari pentru noul sezon primvara/vara 2009! Acest sezon va abunda in culori vii, in principal rosu pentru buze si unghii viu colorate. Tonurile vesele vor fi elementul central al noii colectii pentru primvara/vara pe acest an.

Dupas marele succes al ultimei colectii de machiaj si dupa cererea continua pentru noul produs Gloss Therapy, Bruno Vassari a decis sa lanseze noi tonuri pentru acest sezon: rosu si portocaliu. Rosu, care se incadreaza in trendul noului sezon si portocaliu, care cu siguranta va avea mult succes in acest sezon, putand fi considerat chiar culoarea sezonului.

Continnd aceleasi substante active ca si Gloss Therapy, principala substanta fiind acidul hialuronic, a carui actiune principala este eliminarea tuturor tipurilor de imperfectiuni si conferirea de volum buzelor, linia de make-up propusa de Bruno Vassari contine noi produse cu efect deosebit:

Precise Volume Mascara RIMEL – perfect pentru persoanele carora le place rimelul si care isi doresc un lux extrem pentru gene;
Anti Age Tinted Cream Spring – prezenta acum intr-un nou ton mai inchis, care este perfect pentru bronzarea din timpul verii. Acest tratament cu crema coloranta hidrateaza, iar culoarea pielii se intensifica, obtinnd un efect natural. Tratamentul protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi si a poluarii (in nici un caz a polutiilor, asta e problema voastra!. Ajuta la reducerea ridurilor si a semnelor de imbatranire.
Rouge este in continuare cel mai cerut ruj. Pentru a completa gama de culori, Bruno Vassari a lansat cele mai la moda culori in acest sezon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.