Home Jocuri Super Mario Run: un nou joc cu Mario pregătit de Nintendo pentru...

Super Mario Run: un nou joc cu Mario pregătit de Nintendo pentru iPhone

0

Nintendo a anunțat anul acesta că va deveni (în sfârșit!) mai interesat să aducă jocuri pentru telefoanele mobile, iar unul dintre primele jocuri pe care compania le va lansa pentru smartphone și tablete este Super Mario Run.

Un joc creat exclusiv pentru telefoanele mobile, Super Mario Run îl va avea pe legendarul Mario în rolul principal. Jocul va îmbina mecanici de endless runner cu platfromer, dar se pare că alte elemente extra vor fi disponibile pentru jucători, care își vor putea crea propriile trasee, apoi provoca prietenii să le joace.

Noul joc de la Nintendo va fi disponibil exclusiv pentru iPhone și iPad (deși se pare că, după o vreme, va veni și pentru posesorii de telefoane și tablete Android) și va fi lansat pe data de 5 decembrie 2016. Se pare că este considerat unul dintre cele mai importante jocuri lansate acest an pe iOS, fiindcă Apple deja le oferă jucătorilor șansa să se aboneze pentru a fi notificați când jocul se lansează, pe pagina din App Store a aplicației.

Mai jos aveți și primul clip lansat de Nintendo care ne arată cam la ce ne putem aștepta de la Super Mario Run din punct de vedere al gameplay-ului:

Deși nu pare să aducă multe lucruri în plus față de alte jocuri similare care mixează endless runner-ul cu platformer-ul pentru mobile, sunt convins că Super Mario Run va avea un succes răsunător ce va putea fi comparabil cu cel al Pokemon Go – joc lansat mai devreme anul acesta.

Ce părere aveți despre Super Mario Run? Ați crescut jucându-vă jocuri cu Mario? Vă trezește noul joc nostalgii și amintiri plăcute?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.