Home General Sugestie de revelion – Residence Hotels

Sugestie de revelion – Residence Hotels

0

Daca sunteti in Bucuresti de sarbatoarea trecerii intr-un nou an, dar inca nu v-ati hotarat unde sa va petreceti revelionul, Residence Hotels s-ar putea sa fie raspunsul pentru dumneavoastra. Daca va hotarati sa va petreceti revelionul acolo, iata cam la ce va puteti astepta:

Meniul special al Revelionului cuprinde: Carpacio de ton; Somon fumé pe pat crocant; Foie gras de rata cu truffe, confit de ceapa; File de piept de rata cu ananas caramelizat; Somon in foietaj cu ciuperci morilles; Purcel de lapte si miel de lapte cu garnitura; Tort de ciocolata cu crema de trufe.

Dintre bauturi mentionam: Kir Royal – un pahar; Doua sticle de vin la alegere: Antonio Barbadilla White sau Maistrante – alb sau Montequinto Rioja sau Castello San Simon Crianza ’02 – rosu; Sampanie – o cupa; Cafea – doua cesti; Apa plata, minerala – trei sticle. Pret total: 125 euro de persoana.

Cina de revelion este insotita de un program artistic rafinat, care include, printre altele, trupe de dansatori, DJ (DJ Bogdan), corul de copii Alegreto si Dalma Kovacs, tanara vedeta de muzica noua de la Divertis. Interesati? Dati un click aici pentru detalii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.