Home General Starul One Direction, Harry Styles este bisexual

Starul One Direction, Harry Styles este bisexual

0

Trupa One Direction este inca pe val si una dintre favoritele tinerilor din intreaga lume, inclusiv Romania. Daca pana acum fetele erau cele care visau ca intr-o zi vor ajunge sa il tina de mana pe unul dintre cantaretii One Direction, acum si o parte din baieti au motive: intr-un interviu recent, unul dintre membrii trupei, Harry Styles, pare sa fi recunoscut ca este bisexual.

Cantaretul care are nenumarate fane in toata lumea s-ar putea sa piarda cateva, dar sa castige multi fani cu aceleasi convingeri. Intr-un interviu in cadrul emisiunii Ode, gazda i-a rugat pe cei de la One Direction sa enumere patru calitati pe care le doresc la o fata.

Liam Payne a facut o gluma, zicand ca o buna calitate este ca persoana sa fie de sex feminin. Harry Styles s-a grabit sa zica: “Asta nu e asa important!”

De aici au pornit, astfel, convingerile multora ca starul One Direction Harry Styles este bisexual. Declaratia lui Harry a dat apa la moara celor care sustin de ceva vreme ca ar fi combinat cu colegul de trupa Louis Tomlinson, dar niciun zvon nu a fost confirmat.

Inainte de acest interviu, pe care il puteti urmari, in limba engleza, mai jos, Harry Styles a oferit public sprijinul fata de un jucator de fotbal american, Michael Sam, care a recunoscut ca este gay si aparent a fost dat afara din echipa din aceste motive. De la simpla sustinere pana la a imparti pareri comune in dragoste pare sa fie un mic pas in cazul lui Harry.

Iata mai jos inregistrarea emisiunii unde Harry Styles da de inteles ca este bisexual:

Voi ce parere aveti? Vi se schimba cu ceva parerea despre One Direction sau Harry daca acesta este bisexual?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.