Home Tech Specificatii Telefon Microsoft Lumia RM 1090

Specificatii Telefon Microsoft Lumia RM 1090

0

Primul telefon Lumia care va fi lansat sub brand-ul Microsoft, Microsoft Lumia RM 1090, va fi lansat in curand in intreaga lume, dar pana acum nu se stie mai nimic in legatura cu specificatiile smartphone-ului sau cum va arata acesta.

Site-ul britanic PC Pro citeaza o sursa chineza care a avut acces la toate detaliile referitoare la viitorul Microsoft Lumia RM 1090, iar mai jos aveti o imagine a telefenului, urmata de specificatiile complete.

Microsoft Lumia RM 1090

Asadar, Microsoft Lumia RM 1090 va avea un ecran de 5 inchi, o camera pe spate de 5 megapixeli, precum si o camera frontala sub 1 megapixel. Smartphone-ul va rula pe un procesor Snapdragon 200 de 1.2 GHz, 1GB RAM, 8GB memorie interna si suport pentru card SD de pana la 64GB.

Telefonul Microsoft Lumia RM 1090 va fi dual-SIM si va avea aproape 146 de grame. Data lansarii inca nu este cunoscuta. La fel, nu sunt oferite nici detalii referitoare la pret. Judecand dupa specificatiile de mai sus, daca acestea sunt adevarate, vorbim de un telefon entry-level care nu ar trebui sa coste prea mult.

Tind totusi sa cred ca daca detaliile de mai sus sunt adevarate, nu acesta este tipul de smartphone care va pune gigantul Microsoft alaturi de Apple sau alti mari producatori de telefoane mobile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.