Home General Socant in Romania: un elev isi ia la palme profesoara, in clasa

Socant in Romania: un elev isi ia la palme profesoara, in clasa

1

Nu pot decat sa sper ca doar un foarte mic procent al tinerilor de azi este suficient de indobitotic si badaran ca grupul pe care il vedem in videoclipul de mai jos unde un elev sechestreaza in clasa si ajunge chiar sa palmuiasca o profesoara. Asa ceva este incredibil si elevul cu pricina ar trebui, dupa parerea mea, trimis in inchisoare.

Vedem in imaginile de mai jos (puteti vedea filmuletul daca considerati ca aveti puterea emotionala) cum un elev (descris pe un site international – ca am ajuns sa ne faca de ras toti rahatii in toata lumea, de parca nu aveau deja o parere proasta despre inapoiatii de romani)… dupa cum ziceam, elevul bine caracterizat drept “Johnny Bravo dupa o lobotomie” nu ii permite profesoarei sa paraseasca sala de clasa si chiar o palmuieste cand aceasta il impinge.

Cel mai ciudat si revoltator este faptul ca restul dobitocilor stau si rad si se hlizesc si nimeni nu inceraca sa-l opreasca pe badaran. O atrocitate toatala care arata ca si invatamantul din Romania s-a dus dracului. Si intr-o vreme chiar aveam de ce sa ne bucuram cu scoala care se face la noi. Acum avem doar oameni de Neanderthal, necizelati si prost crescuti pe post de elevi care fac umbra pamantului degeaba.

Ma rog… probabil ca va doriti sa vedeti videoclipul revoltator in care elevul palmuieste o profesoara in sala de clasa. Eu stiu ca m-a revoltat cumplit si imi doresc din tot sufletul ca acel elev sa fie identificat si incuiat intr-o cocina cu porci, ca acolo ii e clar locul:

Ce parere aveti despre asemenea comportament? Asta este generatia care urmeaza?

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.