Home General Serban Huidu a anuntat ca renunta la Cronica Carcotasilor

Serban Huidu a anuntat ca renunta la Cronica Carcotasilor

0

Cu ceva timp in urma, Serban Huidu a anuntat pe blogul sau ca nu va mai prezenta Cronica Carcotasilor in urma problemelor pe care le-a avut in ultimul timp: acum un an de zile un accident cumplit suferit la schi, iar acum un accident de masina in urma caruia trei persoane si-au pierdut viata.

Probabil ca este cea mai potrivita reactia la care ne puteam astepta din partea lui Serban Huidu – prezenta sa intr-o emisiune gen Cronica Carcotasilor, dupa acest accident, cu siguranta nu ar fi fost privita cu ochi buni de public si probabil ca ar fi adus un nor negru deasupra emisiunii. Iata ce a scris Serban Huidu pe blogul sau:

“Am trait in ultimul an incercari ale vietii pe care nu le doresc nimanui. Ma doare sufletul… Am creat in ultimii ani un fenomen numit “Cronica Carcotasilor” de care sunt mandru si care trebuie sa continue fara mine in rolul de prezentator! Vreau sa imi asigur insa colegii ca ii voi ajuta cu tot ce am invatat in acesti 17 ani! Nu voi mai aparea in prim plan la Cronica si asta din respect pentru victimele cumplitului accident. Nu am sustiunt fara pata, dar reactia unor colegi de presa m-a lasat fara grai. Pe scurt as vrea sa nu confundati omul Huidu, cu emisiunea in sine. Vreau sa le multumesc fanilor si prietenilor care au ramas langa mine in aceste cumplite momente si sa asigur rudele victimelor de adanca mea compasine. Nu sunt cuvinte care sa descrie dezastrul sufletesc pe care l-am produs lor, mie si familiei mele! Va rog sa ma iertati!”

Emotionante cuvintele lui Huidu, din care reiese insa ca ar putea ramane totusi in echipa Cronicii Carcotasilor, dar in spatele camerelor de filmat. Vom vedea in timp ce se va intampla de fapt.

Voi ce parere aveti de decizia lui Huidu de a se retrage din Cronica Carcotasilor (cel putin din lumina reflectoarelor?)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.