Home General Record de vizitatori la TNI

Record de vizitatori la TNI

0

Cel mai important eveniment imobiliar din Romania a depasit ca numar de vizitatori asteptarile expozantilor, chiar si pe cele ale organizatorilor! Asta in plina criza economica! Curiosi sa afle preturile si ofertele, vizitatorii au venit la Palatul Parlamentului Sala Unirea chiar de miercuri, cu o zi inainte de deschidere . Acestia si-au dovedit inca o data realul interes in privinta rezidentialului revenind joi, in prima zi a targului, inca de la prima ora.

Dupa primile trei zile ale targului s-a depasit numarul de vizitatori inregistrati la editia anterioara din luna septembrie pe toate cele patru zilele. In ultima zi a Targului National Imobiliar (TNI) dedicat sectorului rezidential programul este in mod normal pana la ora 16.00, insa acesta s-a prelungirea datorita numarului impresionant de vizitatori care vor sa beneficieze de adevaratele oportunitati prezente in cadrul evenimentului.

Datorita concurentei directe in cadrul targului, dezvoltatorii s-au intrecut in oferte avantajoase si discounturi de pana la 30 % si chiar mai mult la apartamentele noi si cele in faza de proiect. Toate firmele participante au semnat deja precontracte, iar toti cei 60 de expozanti si-au stabilit deja programul de vizionari pentru urmatoarele luni. Bani sa fie, ca de case nu ducem lipsa!

Expozantii au terminat toate materialele promotionale si de prezentare inca de la inceputul zilei de sambata, au umblut bibliorafturi de pagini cu contacte ale potentialilor clienti, folosesc pagini de agenda si chiar servetele pentru a putea lua datele celor interesati, nemaiavand formulare tip, nici macar coli A4 albe – adica ceva tipic romanesc, exact motivul pentru care tara noastra este asa fascinanta.

Din punct de vedere organizatoric, singurul nostru concurent suntem chiar noi insine, reusind sa ne depasim de la un eveniment la altul, atat din punctul de vedere al mediatizarii cat si din punct de vedere al serviciilor oferite expozantilor. Targul National Imobiliar (TNI) ramane singurul eveniment imobiliar de un real success, unde vizitatorii sunt prezenti cu o zi inainte de deschidere iar programul se prelungeste in ultima zi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.