Home General Penibilitate la cote maxime: Adrian Minune canta Man Down

Penibilitate la cote maxime: Adrian Minune canta Man Down

1

Ca manelistii s-au “inspirat” de foarte multe ori din piesele straine de succes, nu este probabil o stire pentru nimeni, insa faptul ca penibilitatea lor nu pare sa aiba limite probabil ca ar trebui sa ridice niste semne de intrebare.

Adrian Copilu Minune s-a apucat, asadar, sa se “upgreideze” cum probabil singur crede, si-a tras doi dansatori energici lang taraf si a inceput s-o dea pe J Lo si Rihanna. La Acces Direct a venit sa ne “incante” cu versiunea lui la Rihanna – Man Down. Adicalea sa ne arate ca penibilitatea n-are limite, precum n-are limite nici penibilitatea realizatorilor emisiunii care, din Dumnezeu stie ce motive, au subtitrat: “NEMAIVAZUT! NEMAIVAZUT! DUETUL SECOLULUI – ADI MINUNE – RIHANNA”. Adicalea o porcarie pentru oameni tampiti din start.

Si iata cam cun suna duetul secolului sau Adi Minune – Man Down, direct la Acces Direct, o emisiune care intr-o vreme avea standarde (minunatia incepe cam pe la minutul 1:57, dar puteti sa va amuzati de saracii dansatori care parca danseaza pe altceva pana atunci – si dupa):

Deci marele duet al secolului se rezuma la Adi Minune lalaind un rampapapam si o mamamama si gata. Bravo, dragilor, sunteti niste genii!

1 COMMENT

  1. a iesit o porcarie de emisiune dar probabil nu au avut cum sa justifice altcumva asemanarea dintre piesa lui Adita cu cea cantata de Rihanna, si ca sa nu isi auda pe urma vorbe au scos-o pe asta cu duelul.. jalnic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.