Home General Orfană din Thailanda preferă sărăcia decât să fie adoptată de Kim Kardashian

Orfană din Thailanda preferă sărăcia decât să fie adoptată de Kim Kardashian

0

O dură lovitură de imagine primită de Kim Kardashian zilele acestea: starleta, devenită celebră datorită posteriorului ei bombat şi a “scăpării” pe internet a unui filmuleţ înregistrat în intimitate, o persoană care probabil nu este obişnuită să i se refuze multe, tocmai a fost refuzată de o orfană din Thailanda – lucru care cu siguranţă ar trebui să o pună pe ganduri, dar să tragă şi un semnal de alarmă nouă, celorlalţi.

Potrivit sursei, Kim Kardashian s-a aflat de curând în vizită în Thailanda la un centru de plasament, unde a întâlnit-o pe orfana Pink, un copil de 13 ani care doarme direct pe podea în centrul de plasament, alături de alte 5 colege.

kim kardasian si orfana pink

Vedeta americană s-a îndrăgostit instantaneu de fetiţă, pe care s-a hotărât să o scape de sărăcie şi să o adopte. Iată ce a declarat Kim:

“Pur şi simplu nu pot să nu mă gândesc la ea. I-am spus lui Kanye (West, soţul ei – n.r.) că sincer, această fată este atât de simpatică şi dulce că aş vrea să o adopt.”

Probabil că multe alte persoane ar fi primit această ofertă fără să stea pe gânduri, la ideea că se îmbogăţesc instant, peste noapte, dar orfana Pink a avut o lecţie dură pentru vedeta americană: deşi a recunoscut că într-adevăr aceasta ar reprezenta o schimbare radicală a stilului ei de viaţă şi că s-a simţit extrem de bine să afle că vedeta doreşte să o adopte, a refuzat oferta pentru că… ar lăsa prea multe în urmă dacă ar accepta această propunere.

În alte cuvinte, o fată de 13 ani a preferat sărăcia şi simplitatea, o viaţă fără bucurii materiale, traiului cu o celebritate controversată precum este Kim Kardashian. Se pare că unele persoane chiar pot să privească mai departe de implinirea materială şi preferă să aleagă calea implinirii spirituale.

Probabil că nu sunt multe lucruri pe care Kim K le va învăţa în urma acestui refuz, dar eu cred că o putem considera pe Pink o adevărată inspiraţie pentru noi toţi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.