Home General Noi mesaje de dragoste pentru Valentines Day

Noi mesaje de dragoste pentru Valentines Day

1

Valentines Day sau Ziua Indragostitilor se apropie cu pasi repezi si sunt convins ca va doriti sa stiti cateva mesaje de dragoste, numai bune pentru a fi trimise persoanei iubite de Valentines Day. Iata mai jos o serie de mesaje de dragoste de trimis pe 14 februarie, de Valentines Day!

1. Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar mi-a zambit spunandu-mi ca un inger nu poate veghea alt inger!

2. Pentru a trai am nevoie de batai de inima. Pt asta,am nevoie de o inima. Pt o inima am nevoie de fericire. Pt fericire,am nevoie de tine!

3. Dumnezeu ne-a dat 2 picioare sa mergem, 2 maini sa tinem, 2 ochi sa vedem, 2 urechi sa auzim, dar de ce ne-a dat o singura inima? Pt ca pe cealalta i-a dat-o altcuiva ca tu sa o gasesti.

4. Stii, m-am incurcat in cuvinte pompoase, fraze intortocheate, expresii care sa te dea pe spate… pana cand mi-am dat seama ca cel mai bine e sa fiu sincer: TE IUBESC!

5. Tu esti raza de soare ce-mi incalzeste diminetile, tu esti steaua ce-mi vegheaza noptile de-a pururi. Te iubesc enorm!

6. Daca cineva m-ar intreba ce inseamna o viata frumoasa,m-as apleca asupra umarului tau,te-as strange in brate si as spune:uite asta inseamna!

Daca doriti niste mesaje mai jucause, puteti incerca Mesaje Funny de Valentines Day sau pentru poezii de dragoste: Poezii si versuri pentru Valentine’s Day!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.