Home General Mesaje, SMS-uri si urari de Sfantul Nicolae

Mesaje, SMS-uri si urari de Sfantul Nicolae

0

Decembrie este luna cea mai frumoasa din an pentru majoritatea romanilor, fiind vorba de numeroase sarbatori si sarbatoriri in aceasta luna, inclusiv Sfantul Nicolae. Problema cu atat de multe sarbatori este ca ne pot lasa fara inspiratie cand vine vorba de urari si SMS-uri de la multi ani si sunt convis ca fiecare dintre voi isi doreste sa faca o urare cat mai interesanta, amuzanta sau plina de dragoste.

Pentru voi toti am mai jos o series de mesaje, SMS-uri si urari de Sfantul Nicolae pe care vreau sa va simtiti liberi sa le folositi.

1. Cu ocazia acestei sarbatori minunate iti urez din toata inima La Multi Ani! Fie ca Domnul sa-ti lumineze calea si sa-ti aduca numai bine in viata. Iti doresc ca de ziua ta sa fi foarte fericit si iubit!

2. De Mos Nicolae este momentul in care ceea ce ne dorim devine realitate! Daca esti sanatos, fericit, inconjurat de cei dragi, atunci Mos Niculae a venit deja!

3. Fie ca banii sa fuga de tine ca boomerangul, prietenii sa te urasca precum urasc cea mai frumoasa femeie din lume si sanatatea sa te ocoleasca cum ocolesc ratele apa. La multi ani!

4. De ziua ta urari iti fac
La tot ce-i rau sa-i vii de hac
Si sa traiesti tu “La Multi Ani”
Cu sanatate, dragoste si bani.

5. Sanatate, La Multi Ani, sa ai mai multi fani decat dusmani.

6. Nu am bani ca sa te sun, am doar centi de ajuns sa-ti spun: tot cei bun sa-ti fie tie, La Multi Ani, Nicolae! Fericire, sanatate si noroc, in bani sa ne ingropi.

7. L-am trimis aseara pe mos la tine, sa-ti sufle in ureche fericirea…. si numai alaturi de mine o vei avea, caci asa era pachetul complet!

8. La mine Mos Nicolae a venit cu dragoste si speranta si mi-a spus ca pentru tine are acelasi lucru, doar in plus… un pupic dulce de la mine!

Aveti vreo urare de Sfantul Nicolae care este interesanta sau amuzanta? Postati-o intr-un comentariu mai jos pentru ca toata lumea sa poata avea de unde alege!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.