Home General Mesaje Funny de Valentine’s Day

Mesaje Funny de Valentine’s Day

0

Dragostea este un lucru serios, bine-nteles, dar nimic nu se compara cu o mica doza de umor. Asa ca poti incerca niste mesaje funny, mesaje amuzante de dragoste, speciale pentru ziua indragostitilor. Surprinde-ti iubita sau iubitul de Valentine’s day cu unul dintre urmatoarele mesaje amuzante, funny, dar dragute de dragoste!

1. Vorbesc cu canapeaua si flirtez cu televizorul. Da-mi un mesaj inainte sa incep sa fac avansuri frigiderului!

2. Voiam sa-ti trimit ceva incitant, inteligent, frumos si sexi, dar din pacate nu incap pe ecranul telefonului.

3. 160 de caractere nu-mi sunt de ajuns sa-mi exprim dragostea, asa ca restul va trebui sa ti-l imaginezi.

4. E vina ta ca nu mai pot sa dorm, e vina ta ca nu mai pot sa mananc, e vina ta c-a n mia stiu sascri U.

5. De Sfantul Valentin iti aduc in dar cel mai pretios cadou pe care un om l-ar putea face unui alt om: inima mea. Trebuie sa ai grija de ea, sa o tii la loc intunecos, departe lumina, de pisica, de umezeala si de oameni straini. De asemenea, din 12 in 12 ore trebuie sa verifici daca mai bate. S-o stapanesti sanatoasa! Te iubesc!

6. Iuby, intelege-ma si tu… Se-ntampla… Am ramas la un pahar cu baietii in cinstea zilei indragostitilor si cand am venit acasa am alunecat pe scari si am spart sticla de bere pe care ti-o adusesem. Imi pare rau de tot, ca-i pusesem si fundita.

7. Declaratie de dragoste: subsemnatul, eu adica, declar ca din accidentul de ciocnire pe care l-am avut cand te-am cunoscut m-am ales cu inima franta si am ramas privind in gol cu ochii cazuti in gura. Ca urmare a acestui accident m-am indragostit total si iremediabil de tine. Te iubesc!

8. Draga mea, … “Would u b my Valentine?” Inainte de a raspunde, te rog sa te gandesti ca, in ciuda faptului ca nu sunt cel mai misto tip de aici, sunt singurul care vorbeste cu tine. Ei, ce zici?

9. Iubita mea, maine-poimaine e Ziua Indragostitilor si vroiam sa te rog, ca macar de data acesta sa nu mai vii la restaurant cu mama ta. Nu de alta, da’ nici pana acum nu mi-am recuperat ceasul. Stii tu… ala pe care l-am lasat amanet ospatarului la ultima iesire in trei.

10. Iubitule, de Valentine’s Day o sa mergem in parc sa facem un sah cu bunicul. Si dupa aia mergem la biblioteca sa aflam mai multe lucruri despre Sfantul Valentin. O sa ne distram de minune! Ai sa vezi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.