Home Fashion Machiaj pentru mirese in 2011-2012

Machiaj pentru mirese in 2011-2012

0

Machiajul din ziua nuntii poate sa difere in functie de stilul dumneavoastra sau de culorile din buchet. Puteti sa va asortati cu aranjamentul salii sau cu partenerul dumneavoastra, daca rochia pe care o purtati nu are niciun fel de culoare. Insa la fel de la moda este si look-ul natural care inspira puritate si inocenta. Va puteti pune in valoare ochii folosind nuante de maro, caramiziu, ruginiu, auriu pentru ochii verzi sau mov, roz, negru, argintiu pentru cei albastrii.

Daca va alegeti un machiaj profesional veti avea singuranta ca rezultatul final va fi cel dorit, dar si pretul este pe masura, pentru ca ai nevoie de cel putin o sedinta de proba, care costa aproximativ cat o sedinta finala. Daca ai incredere poti sa economisesti niste bani si sa te duci la sigur in ziua nuntii.

Daca vrei sa economistesti si mai multi bani, poti sa chemi o prietena care ti se pare ca se pricepe la asa ceva si sa incercati mai multe stiluri, culori si sa faceti poze. Machiajul castigator, dupa ce ai aratat pozele si celorlalte prietene si-au votat, va fi scos la imprimanta si prietena in cauza va incerca sa-l reproduca. Cumpara-ti de banii pe care i-ai fi investit la un make-up artist, cateva produse profesionale care-ti vor face machiajul mai rezistent si pe care le vei putea folosi si la alte ocazii.

Noi am gasit cateva stiluri care sunt la moda anul acesta, dar pot fi cu usurinta folosite si anul viitor, in 2012.

Care dintre stiluri credeti ca vi se potriveste cel mai mult?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.