Home General Longeviv si linistit

Longeviv si linistit

0

The Young and the Restless, sau Tanar si Nelinistit – puteti sa-i ziceti cum vreti, cu siguranta v-ati lovit de nemuritorul serial cumva, candva, intamplator sau nu. Probabil ati si auzis facandu-se misto de acest serial ca este foarte lung, avand vreo 1000 de episoade, nu?

Ei bine, Tanar si nelinistit (nume deseori parodiat si schimonosit tocmai datorita longevitatii serialului), ruleaza din 1973 si, pana in ziua de astazi, au fost transmise deja putin peste 9000 de episoade! Asta inseamna ca prostioara de serial american nu este doar cel mai “stufos” serial facut vreodata, dar si cel mai productiv: cu nu mai putin de 300 de episoade lansate pe an.

De asemenea, daca planuiti sa incepeti sa urmariti aceasta serie de la inceputurile ei pana la sfarsit (probabil pe undeva prin 2016 vor inceta filmarile), ar fi bine sa va pregatiti temeinic. Pentru a viziona doar episoadele lansate deja aveti nevoie de exact un an de zile in care sa nu faceti nimic altceva decat sa priviti The Young and the Restless, fara pauze comerciale in sau intre episoade si cu 8 ore de somn pe noapte. Evident nu merita efortul. Dar ca sursa de amuzament – priceless!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.