Home Tech Kaspersky lanseaza antivirus pentru Windows 7

Kaspersky lanseaza antivirus pentru Windows 7

0

V-am scris despre Kaspersky ca este unul dintre cele mai bune si apreciate programe antivirus din lume, asa ca nu ma mira sa aflu ca deja a fost lansat un Kaspersky Antivirus pentru Windows 7 care este inca in stadiul beta.

Noul model prototip al antivirusului Kaspersky este destinat securizarii activitatilor desfasurate de utilizatorii Windows 7. Versiunea beta a acestui sistem de operare a fost lansata la inceputul lunii ianuarie 2009, perioada in care si Kaspersky Lab a elaborat un sistem de protectie compatibil cu noua platforma.

Compania producatoare zice ca noul prototip de Kaspersky Antivirus pentru Windows 7 este o solutie complexa, care ofera protectie nu doar pe baza semnaturilor, ci utilizeaza si un filtru euristic pentru detectarea si blocarea amenintarile informatice in functie de caracterul si comportamentul acestora. Solutia mai include un firewall, un filtru anti-spam, si este special proiectata pentru a oferi protectie eficienta impotriva virusilor, viermilor, cailor troieni, spyware-ului, hackerilor si atacurilor online.

Asa ca daca v-ati instalat versiunea Beta de Windows 7, puteti merge sa downloadati gratuit programul de aici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.