Home Jocuri Jocul Fantastic Beasts: Cases from the Wizarding World, disponibil pentru mobil

Jocul Fantastic Beasts: Cases from the Wizarding World, disponibil pentru mobil

0

Fanii seriei Harry Potter și cei care așteptau cu sufletul la gură să se lanseze noul combo carte/film (Fantastic Beasts and Where to Find Them) vor fi foarte bucuroși să afle că astăzi, cu o zi înainte de marea lansare a filmului și cărții, a fost lansat un joc pentru mobil în același univers.

Fantastic Beasts: Cases from the Wizarding World este numele jocului care este disponibil ca un download gratis atât pentru Android, cât și iPhone sau iPad.

Bazat pe Fantastic Beasts and Where to Find Them, noul joc pentru mobil publicat de Warner Bros te pune în pantofii unui detectiv care investighează tot felul de mistere și cazuri ce au loc în minunatul univers plin de magie și creaturi fantastice. Dacă ai jucat jocuri gen Criminal Case, atunci știi deja cam cum decurg lucrurile.

Dacă nu, îți voi spune eu cam ce trebuie făcut: investighezi scene căutând indicii într-un sistem de hidden object game, primind puncte și stele în funcție de cât de rapid ești. Stelele câștigate sunt folosite mai apoi pentru a cerceta obiectele folosite, investigația ducându-te în cele din urmă la rezolvarea cazului și descoperirea creaturii fantastice vinovate.

Jocul este disponibil gratis aici pentru Android și aici pentru iOS, așa că merită încercat, mai ales dacă sunteți fani Harry Potter și a lumii magice creată de JK Rowling.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.