Home General Idei de farse de 1 aprilie – cele mai bune pacaleli!

Idei de farse de 1 aprilie – cele mai bune pacaleli!

5

Mesajele amuzante de 1 aprilie sunt OK in multe cazuri, dar daca vrei sa sarbatoresti cu adevarat ziua de 1 aprilie asa cum se cuvine, trebuie sa pui la cale o farsa sau o pacaleala care sa se desfasoare live. Din fericire, sunt o sumedenie de scenarii posibile de farse pentru 1 aprilie si mai jos va voi sugera cateva, in caz ca sunteti in pana de idei.

1. Varsati detergent in vasul de apa al WC-ului si asteptati sa traga cineva apa.
2. Lipiti o folie transparenta de plastic deasupra WC-ului si nu spuneti niciodata ca ati fost voi!
3. Inlocuieste crema de corp a victimei cu maioneza sau ulei
4. Pune-ti un cearsaf alb pe tine si trezeste din somn victima scotand sunete ca de fantoma.

5. Farsa in care e nevoie de doua persoane: pentru o persoana care doarme cu fata in sus. Tineti tu si un prieten cearsaful deasupra persoanei cand doarme, faceti un zgomot foarte puternic (o trosnitura) si lasati cearsaful sa cada. Victima va crede ca se prabuseste tavanul.
6. Pune un sticker pe masina victimei pe care sa scrie: “scuze ca ti-am lovit masina. Suna-ma la nr de telefon sa discutam despre paguba” (vor suna, dar intai vor cauta disperati lovitura)
7. Pentru cheile clasice de masina, pune-le intr-un pahar cu apa si pune paharul in congelator, sa inghete. Apoi lasa paharul pe masa.
8. Lipeste intrerupatoarele de lumina cu scotch transparent. Va fi imposibil sa aprinda lumina!
9. Pentru fete: cumparati o pereche de chiloti de dama si ascundeti-o in masina lui, buzunarul lui de la haina – undeva unde puteti sa o gasiti mai tarziu si sa-i faceti scandal.
10. Fa o budinca de ciocolata (mai lichida) si vars-o in WC, eventual si in cada sau pe capac. Asteapta reactia inmarmurita

Voi ce idei de farse de 1 aprile aveti de impartasit?

5 COMMENTS

  1. cred ca este un fel de farsa in perne victime puneti foarte multe lucruri tari cand persoana se va arunca in perna va avea o mica surpriza

  2. INTREABA COLEGII CE ANIMAL II PLACE?,CE CULOARE II PLACE?,CE NUMAR ITI PLACE? SI CE DORINTA ARE?. DE EXEMPLU PISICA,CULOAREA GALBENA,NUMARUL 20 SI IMI DORESC SA DE VIN AUSTRONAUT.O SA TI SE INDEPLINEASCA DORINTA ATUNCI CIND O SA VEZI O PISICA GELBENA CU 20 DE PICIOARE!!!! HA-HA!!!!!!!!!!!!!!

  3. Puneți banda adeziva pe întrerupător.Atunci când o persoană o să-ncerce să stingă/aprinda lumina ,o să i se lipească mâna de întrerupător!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.