Home General Idei de cadouri ieftine pt Valentines Day

Idei de cadouri ieftine pt Valentines Day

1

OK, criza nu aduce nimanui bucurii si se poate simti si in bugetul pentru Valentines Day 2011. Insa nu trebuie sa disperati: exista o sumedenie de cadouri pentru Valentines Day care sa fie ieftine si totusi sa va impresioneze partenerul enorm. Pana la urma, gestul conteaza cel mai mult si simplul fapt ca petreci ceva timp alaturi de persoana iubita este un cadou. Daca vreti sa adaugati ceva in plus, va ofer mai jos cateva idei de cadouri ieftine pentru Valentines Day!

1. Un wallpaper cu voi doi: ar fi perfect sa ai acces la calculatorul ei/lui pentru ca surpriza sa fie completa: ia o poza cu voi doi, editeaz-o putin in paint sau, daca te pricepi photoshop adaugand niste inimioare si un mesaj de dragoste si seteaz-o ca wallpaper pe monitor!

2. Montaj de dragoste: daca deja aveti foarte multe poze impreuna, poti folosi un program gen Movie Maker sa creezi un colaj pe un fond muzical, care poate fi intercalat si cu mesaje de dragoste. Efectul: el sau ea vor fi impresionati pana la lacrimi!

3. Un masaj fierbinte: daca te pricepi cat de cat sa oferi un masaj si ai un ulei parfumat sau o crema de corp macar, o poti (sau il poti) intinde comod in pat si ii oferi un masaj relaxant, fierbinte. Cine stie, poate lucrurile merg si mai departe pentru o seara perfecta de Valentines Day…

4. O cana personalizata cu poza voastra: simplu si dragut!

5. Cina romantica: se poate incropi imediat o cina romantica fiindca uneori conteaza mai mult atmosfera. Asa ca, si daca nu poti sa faci decat cartofi prajiti cu ciocanele prajite, atata timp cat va veti simti bine, doar asta conteaza!

6. Mesaje de dragoste: ia mai multe cutiute frumos colorate si scrie-i cate un mesaj de dragoste (sau orice crezi ca il/o va impresiona) pentru fiecare zi/luna/an in care ati fost impreuna.

7. O cutie de bomboane este cadoul clasic pentru Valentines Day si niciodata nu va da gres!

8. Organizeaza o plimbare romantica si revizitati locul unde v-ati intalnit prima data, unde v-ati sarutat prima data si toate locurile care inseamna pentru voi ceva si povestiti-va amintirile pe care vi le provoaca.

Voi ce sfaturi aveti pentru cadouri ieftine pt Valentines Day? Sau veti incerca o sugestie propusa mai sus?

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.