Home Tech Iată noile butoane de reacții ce se vor alătura butonului de Like...

Iată noile butoane de reacții ce se vor alătura butonului de Like pe Facebook

0

A vuit internetul acum ceva vreme cu o știre parțial falsă, conform căreia Facebook urma să introducă un buton de Dislike drept reacție la statusuri, poze și articole publicate pe site-ul de socializare. Șeful Facebook, Mark Zuckerberg declarase, de fapt, că va fi introdus un nou tip de reacție pentru cazurile în care apăsarea butonului Like ar fi nepotrivită: știri triste, de exemplu. Butonul de compasiune, îl numeau unii.

Ei bine, se pare că nu era vorba doar de un buton ci de o sumedenie de noi reacții pe care Facebook le pregătește pentru utilizatorii săi. Noile butoane se află deja în teste în Irlanda și Spania (posibil și acolo doar la un număr relativ limitat de persoane), și arată exact ca butoanele pe care le vedeți mai jos:

butoane de reactie facebook

Deci avem șase noi posibilități de interacțiune, folosind smiley-uri / emoji: Love (un Like și mai puternic), Haha, Yay, Wow, Sad și Angry.

O sumedenie de noi emoții și, exact așa cum zisese, de fapt, Zuckerberg, niciun buton de dislike. N-ar fi mare problemă acum, sunt destule butoane mari să ne facem de cap – dacă acestea rămân active și se implementează după perioada de testare.

Conform celor de la Tech Crunch, unul dintre directorii Facebook, Adam Mosseri, a anunțat și de ce au fost alese Spania și Irlanda pentru a testa noile butoane de reacții ale site-ului de socializare: pentru că Facebook are o prezență națională extinsă, dar utilizatorii nu au mulți prieteni internaționali, ceea ce permite folosirea extensivă a noilor butoane. De asemenea, testează în două limbi diferite pentru a vedea exact cum sunt folosite aceste noi butoane. Iată câteva capturi de ecran cu noile butoane:

butoane de reactie facebook1

butoane de reactie facebook2

Nu există o dată oficială de lansare a acestor noi butoane de reacție Facebook, dar sperăm cu toții să se întâmple cât mai rapid. Cu siguranță va fi o mișcare destul de importantă care va zgudui puțin întreaga lume: nu va mai conta doar să ai multe Like-uri, ci Love-uri și cât mai puține Angry faces! Asta da provocare!

Voi ce părere aveți despre noile butoane de reacție Facebook? Sunt binevenite sau era suficient Like-ul?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.