Home Sanatate Hrana vie – masa de seara

Hrana vie – masa de seara

0

Deja avem niste sfaturi generale referitoare la hrana vie si masa de pranz, sa trecem acum la masa de seara. Masa pentru o singura persoana poate fi facuta avand urmatoarele: fulgi de cartof crud sau cartof cu coaja, razuit marunt care se amesteca imediat ce a fost razuit cu o banana bine coapta, facuta piure. Se adauga, pentru mai multa savoare, 1-2 mere rase sau o lingura de ulei, o lingura de tarate, o lingura de nuci sau alune, o lingurita de zeama de lamaie sau putina uruiala de mei. Rezultatul va fi nu numai delicios, dar si extraordinar de sanatos.

Pentru cine doreste ca mancarea sa aiba si un aspect atragator, pasta poate fi modelata si garnisita cu felii subtiri de banane bine coapte (natural).

Ca alternative, avem laptele nefiert – daca sursa este sigura si sanatoasa (laptele preambalat nu intra, evident, in aceasta categorie, fiind, probabil, unul dintre genurile de lapte cu cele mai putine calitati nutritive). De asemenea, masa de seara din hrana vie poate fi compusa din fructe de sezon, salata de fructe, cu conditia ca orice aliment sa fie bine copt.

Veti vedea ca dupa maxim sapte zile de tinut o cura sanatoasa cu hrana vie, asa cum v-am sugerat in aceste doua articole, va veti simti mai usori si totodata satisfacuti gastronomic. Dar marele castig sanatos va veni doar daca reusiti sa mentineti regimul o perioada mai indelungata de timp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.