Home Fashion Hair style: Culori de iarna pentru parul scurt

Hair style: Culori de iarna pentru parul scurt

0

O data cu venirea iernii, nu strica o schimbare a frizurii, o visita la hair stlyer sau coafor. In continuare va voi propune cateva modele de culori pentru parul scurt, precum si doua stiluri clasice de coafuri care pot fi ascunse sub o caciula fara ca voi sa fiti stresate ca se va ciufuli.

Cea mai buna metoda de a afla ce culoare de par vi s-ar potrivi cel mai bine este sa cunoasteti daca sunteti o persoana cu piele “calda” sau “rece”. Cel mai usor lucru de a afla este prin verificarea zonei anterioare a antebratului: daca venele sunt de o culoare albastra, trebuie sa optati pentru tonalitatile “reci” fiindca aveti o piele “rece”. Daca venele au o nuanta verzuie, tonul pielii este cald si trebuie sa optati pentru frizuri si culori “calde”.

Pentru blonde: este momentul sa treceti la tonurile cenusii cu reflexii argintii. De asemenea, nu va veti distruge parul daca va veti juca putin si cu nuante de bej. Asadar, pentru persoanale cu tonalitatea pielii “rece” cele mai potrivite culori de par pentru iarna aceasta ar fi blondul argintiu, blondul cenusiu, blondul perla sau bej (numerele de vopsea de par zero, unu sau unsprezece). Pentru fetele cu piele “calda”, culorile cele mai potrivite ar fi blond-bej auriu, blond auriu, milkshake sau honey (numerele de vopsea de par doi, trei sau patru).

Michelle Williams, par blond scurt

Michelle Williams

Pentru roscate, ar fi indicat sa stati departe de culorile blond sau aramiu (sau rosu foarte deschis si aprins) – trebuie sa optati pentru o nuanta puternica, solida. Pentru fetele cu tonalitatea pielii “rece”, ar trebui cautate culori precum Magenta, Blood Red sau alte tonalitati foarte inchise de rosu. Pentru fetele cu piele “calda”, cele mai bune optiuni de cautat pe cutiile de vopsea ar fi fire red sau candy red – cel mai bine ar fi sa intrebati reprezentatii magazinelor pentru aceste nuante.

Selita Ebanks, par negru scurt

Selita Ebanks

Cam asta ar fi pentru moment. Revenim cu mai multe idei de culori de iarna pentru parul tau!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.