Home Jocuri Football Manager 2015: de ce nu apar numele intregi ale jucatorilor?

Football Manager 2015: de ce nu apar numele intregi ale jucatorilor?

0

Se pare ca multi dintre jucatorii de Football Manger au o mare problema cu ultima versiune a jocului: in Footall Manager 2015, nu apar decat prenumele jucatorilor si nu numele lor complet. Toata lumea se intreaba cum poate fi reparat acest bug.

Din pacate, se pare ca nu este vorba despre un bug, ci despre o masura de protectie, cel mai probabil implementata de catre cei de la SI pentru a descuraja pirateria celebrului lor joc de management.

Cu alte cuvinte, versiunile piratate ale FM 2015 nu vor arata numele complet al jucatorilor, ci doar prenumele acesta, lucru care face aproape imposibil de jucat un sezon sau mai multe. Exista deja patch-uri online care promit ca rezolva aceasta problema, dar niciuna nu o face.

Multi asteapta lansarea jocului final (in momentul redactarii acestui articol, el inca este in faza beta) dar este foarte putin probabil, daca intr-adevar aceasta este o masura anti-piraterie luata de Sports Interactive, ca aceasta problema sa dispara si sa ne fie date numele intregi ale jucatorilor in Football Manager 2015.

Singura solutie ar fi, pentru cei care vor sa joace jocul, sa il cumpere. Acesta este disponibil pe Steam pentru suma de 49.99 Euro (aproximativ 220 RON).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.