Home General Filmuletul Deliei Matache cu Edi Iordanescu este real!

Filmuletul Deliei Matache cu Edi Iordanescu este real!

0

Se scutura din nou show bizz-ul romanesc! De data aceasta, protagonisti sunt doua personaje care au reusit pana acum, in general, sa se tina departe de publicatiile de scandal: Delia Matache si Edi Iordanescu. Dar se pare ca totul are o limita!

Publicatia Can Can a declarat ca se afla in posesia unui filmulet pe care Delia Matache si Edi Iordanescu l-au filmat in urma cu aproximativ 5 ani, pe vremea cand formau un cuplu. Filmat in intimitate, se pare ca acest filmulet contine niste scene fierbinti intre cei doi… pana la urma ceva suficient de normal, pentru ca in orice cuplu exista astfel de “activitati”.

Cum insa vedetele au un statut aparte, sunt sigur ca s-au platit bani grei pentru obtinerea filmuletului Deliei Matache cu Edi Iordanescu si sunt la fel de convins ca toata lumea are curiozitatea de a-l vedea.

Si pana la urma, desi cu siguranta nu este genul de publicitate pe care si-o doreste Delia, sunt convis din nou ca acest scandal va ajuta cariera solistei. Deci pana la urma, putem zice ca tot raul este spre bine, nu?

Tu ce zici? Ti-ar placea sa vezi filmuletul cu Delia Matache si Edi Iordanescu?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.