Home General Fericirea in dragoste

Fericirea in dragoste

0

Adevarata fericire pentru omul evoluat consta in atingerea unui grad superior de perfectionare a constiintei, de imbogatire spirituala, de realizare a idealurilor vieti umane. Toti oameni au dreptul la fericire. Fericirea insa nu este deloc un dar venit din ceruri pur si simplu si nici nu trebuie confundata cu o simpla tacere. Fericirea este lupta, cucerire, victorie asupra noastra insine ca si asupra naturii. Si, fara indoiala, nu-i deloc usoara cucerirea, pentru ca, in complexitatea de avalanse de sentimente si ganduri, efortul, forta morala ocupa un loc foarte important.

Dar nu va speriati!

Drumul victoriei este accesibil oricarui tanar, daca este inarmat cu invincibila arma a umanitatii, a caracterului ferm, a iubirii adevarate si, mai ales, daca stie si poate sa discearna intre adevarata si falsa fericire. Dragostea este o scoala a cunoasterii temperamentului uman. Sub acest raport ea da o satisfactie imensa, care sustine edificiul singular al fericirii.

O floare daruita iubitei sau iubitului inseamna o emotie in plus, un semn al daruirii, un gand nou, un gand bun, o nazuinta luminoasa, este jocul viu cu care se hraneste dragostea noastra. Forta sufleteasca pe care o declanseaza dragostea reliefeaza si amplifica trasaturile de caracter ale individului: cinstea, justetea, puterea vointei, bunatatea, amabilitatea, simpatia si dragostea pentru oameni in general.

Fericirea are multe forme, evident. Atunci cand fericirea in dragoste este imbinata perfect cu fericirea in viata profesionala, totul merge excelent. Urmati-va calea si cautati sa dobanditi aceasta fericire.

Si, de final, o recomandare de film pentru cei care se afla in cautarea fericirii: The Pursuit of Happyness, un excelent film cu Will Smith!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.