EXCLUSIV: Iasmia Balamat vorbeste despre Next Top Model by Catalin Botezatu

Am reusit sa stam de vorba cu una din concurentele de la Next Top Model by Catalin Botezatu. Iasmina Balamat are aproape 19 ani si este o fire sensibila, dar si sociabila, mereu inconjurata de prieteni care o sustin. Citatul ei preferat este “Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar.” Adora pisicile si nu poate trai fara pisicul ei Arnie.

Timpul liber si-l petrece in barul King, din Drobeta Turnu Severin, alaturi de prietenii ei. Uraste culoarea galben, a renuntat la cartofii prajiti si nu mananca piersici. Ii plac muzica anilor 80, batoanele de ciocolata, arta si Harry Potter, cartea si filmul. Iasmina poate parea o fata ca oricare alta insa aspectul ei fizic, naturaletea si indrazneala au calificat-o in concursul Next Top Model by Catalin Botezatu.

Ea ne-a raspus la cateva intrebari legate de participarea ei in acest concurs si sunt convinsa ca de-abia asteptati sa aflati mai multe!

B.F.: Cand ai aflat ca esti una dintre cele 15 participante ce ai simtit?

I.B.: Initial nici nu am constientizat ce mi se intampla. A doua zi am analizat situatia si am reusit sa imi pun ordine in ganduri. M-a incercat un sentiment de teama combinat cu bucurie, ha ha.

B.F.: Cum te-ai inteles cu celelalte fete?

I.B.: Prin simplul fapt ca sunt o persoana diplomata, am incercat sa dezvolt o relatie de colegialitate, insa cu timpul m-am apropiat de unele fete. Chiar si acum pastrez legatura cu Simona, Gina si Flori.

B.F.: Cum ti s-a parut programul impus de emisiune?

I.B.: Programul a fost destul de solicitant, insa pe parcurs ajungi sa te obisnuiesti.

B.F.: Prezentarea de moda pentru Mihai Albu a fost o experienta stresanta?

I.B.: Stresanta nu, insa as putea sa o numesc o experienta inedita. Mi-a fost destul de greu prin simplul fapt ca nu am mers de prea multe ori pe tocuri. Toate am fost putin timorate pentru ca e oarecum dificil sa defilezi pe tocuri de 19 cm. Mie personal imi era teama sa nu imi rup picioarele.

B.F.: De ce ti s-a facut rau inainte de sedinta foto, ce au spus medicii?

I.B.: Din pacate, am avut ceva probleme de sanatate inca dinainte de a incepe filmarile insa oboseala si-a spus cuvantul si atunci cand credeam ca am scapat, au reaparut. Medicii mi-au confirmat doar ceea ce stiam deja si mi-au dat un tratament.

B.F.: Regreti eliminarea ta din emisiune sau consideri ca a fost o decizie inteleapta tinand cont de starea ta de sanatate?

I.B.: Intr-un fel regret ca nu mi s-a oferit o alta sansa pentru ca as fi putut face mult mai mult, insa sanatatea e si ea importanta. Acum imi ramane mai mult timp sa invat si sa fiu gata pentru urmatoarele provocari.

B.F.: Parintii ce au spus cand au aflat de aventura prin care ai trecut la spital?

I.B.: S-au speriat, insa au stiut de la inceput ca exista riscuri si mi-au respectat alegerea.

B.F.: Cu ce ai ramas de pe urma exeprientei unice pe care ti-o ofera emisiunea Next Top Model by Catalin botezatu?

I.B.: Aceasta experienta m-a ajutat sa inteleg mai bine arta si faptul ca ea implica anumite compromisuri. Datorita ei am capatat o oarecare maturitate si am invatat ca o data cu beneficiile vin si responsabilitatile. Cred ca intr-un fel a contribuit la evolutia mea.

B.F.: Ai primit oferte dupa ce ai fost vazuta in emisiune?

I.B.: Dupa emisiune mi s-au ivit destule oportunitati, insa nu pot sa dezvalui inca proiectele la care lucrez.

B.F.: Cum este Catalin Botezatu din spatele ecranului?

I.B.: Catalin este un om sensibil ce iubeste arta si frumosul. Este strict pentru ca vrea sa obtina ce e mai bun de la oamenii cu care colaboreaza in orice proiect.

B.F.: Profesorul tau de matematica a ramas fanul tau numarul 1?

I.B.: Cuvantul “fan” este prea greu, insa este mutumit de evolutia mea.

Noi credem ca merita sa devina extraordinara si ii dorim mult succes. Voi credeti ca merita sa iasa din concurs?

 

1 thought on “EXCLUSIV: Iasmia Balamat vorbeste despre Next Top Model by Catalin Botezatu”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.