Home Tech E-mag Black Friday: super promotiile “ucid” E-mag

E-mag Black Friday: super promotiile “ucid” E-mag

0

Pentru prima data in Romania (din cate stiu eu), E-mag sarbatoreste Black Friday. Pe scurt, aceasta zi specifica Statelor Unite, “serbata” in fiecare vineri dupa Ziua Recunostintei, marcheaza inceputul sezonului de cumparaturi pentru Craciun si se caracterizeaza prin oferte si super promotii la mii de produse.

Acelasi lucru l-a facut si E-mag care a lansat conceptul de Black Friday in Romania si se pare ca le merge de minune cu acest concept. Acum cateva minute, cand am incercat sa intru pe E-mag, site-ul era jos din cauza numarului mare de utilizatori:

Partea cea mai proasta este ca exact miercuri mi-am comandat de la ei un laptop. Astazi mi-as fi cumparat, cu acelasi pret, unul care era cu 500 lei mai scump si care ar fi fost infinit mai bun decat laptopul comandat. Le-am trimis un mail acum rugandu-i sa-mi anuleze comanda pentru a face una noua, dar probabil ca n-o sa se intample asta.

Oricum, daca vreti sa profitati de promotia Black Friday la E-mag, mergeti pe site-ul lor si cumparati! Daca reusiti sa intrati, bine-nteles.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.