Home General Detalii si poze cu echipele din Dansez pentru tine, sezonul 9

Detalii si poze cu echipele din Dansez pentru tine, sezonul 9

0

Cel mai nou sezon “Dansez pentru tine” este transmis de Pro TV, si este cel de-al noualea sezon al popularei emisiuni in care dansul si povestile dramatice merg impreuna in pasi de tango spre rezolvarea problemelor.

Sunt convins ca vreti sa stiti mai multe despre echipele care participa la sezonul 9 Dansez pentru tine, asa ca mai jos am pentru voi atat detalii cat si poze cu echipele Dansez pentru tine 9!

Echipele Dansez pentru tine cu fete vedete:

Adela Popescu – Lica Alexandru

Lica are 20 de ani si este din Timisoara, luptand in ring pentru ca cei doi frati ai lui sa aiba un viitor bun, iar mama sa care s-a sacrificat o viata pentru ei sa aiba o viata linistita si sufletul impacat ca toti copiii ei sunt bine.

Paula Seling – Tudor Moldoveanu

Tudor are 18 ani, este din Bucuresti si lupta pentru visul lui de a-i multumi mamei sale pentru toate sacrificiile facute pentru el si a-i implini dorinta de o viata de a avea o locuinta doar a lor, un camin la care a visat mereu si pe care nu l-a avut niciodata.

Nicola – Stefan Giurea

Stefan are 35 de ani, este din Braila si lupta cu speranta ca va putea sa treaca peste drama pe care o traieste si sa-si ajute baiatul grav bolnav – Distrofie musculara progresiva Duchenne.

Doinita Oancea – Claudiu Petrisor Apostu

Claudiu are 21 de ani, este din Brasov si doreste sa-si ajute familia numeroasa pe care o are.

Echipele Dansez pentru tine cu baieti vedete:

Razvan Fodor – Lena Radulescu

Lena are 29 de ani, este din Constanta si lupta in ringul de dans pentru sanatatea mamei ei bolnave care ar putea merge din nou, dar si pentru memoria sotului sau decedat care si-ar fi dorit sa o vada in aceasta emisiune.

Bogdan Vladau – Ana Maria Iordan

Ana are 19 ani, este din Bucuresti si viseaza sa-l poata ajuta pe tatal ei vitreg grav bolnav care s-a sacrificat intotdeauna pentru ca ea sa aiba o viata buna.

Octavian Strunila – Ella Dumitru

Ella are 17 ani, este din Hunedoara si danseaza pentru a-si aduce odata pentru totdeauna familia la lumina, sa-si ajute mama, tatal adoptiv si bunica sa uite viata de cosmar pe care au avut-o.

Jorge – Liliana Mitu

Liliana are 23 de ani, este din Constanta si danseaza tot pentru a-si ajuta familia sa aiba o viata mai buna, chiar daca ea de multe ori s-a simtit parasita de toti.

Acest nou sezon Dansez pentru tine va veni cu noi stiluri de dans care cu siguranta vor incanta telespectatorii: dansul la bara sau dansul in ploaie.

Care este echipa voastra favorita pentru acest nou sezon Dansez pentru tine?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.