Home Jocuri Descarca Siegefall pentru PC

Descarca Siegefall pentru PC

0

Da, ati citit corect titlul: Siegefall pentru PC! Acest joc poate fi descarcat gratuit si legal pe computerul vostru, pentru a va bucura la maxim de el, in orice moment, pe un ecran mare, chiar si la birou. Iar in acest articol va voi arata pasii ce trebuie urmati pentru a descarca Siegefall pentru PC – rapid, usor, gratuit si legal.

Siegefall este un nou joc de strategie creat de cei de la Gameloft, un joc similar ca si concept cu binecunoscutul Clash of Clans. Apar cateva elemente noi, cum ar fi imposibilitatea de a customiza extrem bazele si de a plasa zidurile decat in pozitii predefinite, precum si posibilitatea de a controla direct eroii in lupta si de a da instructiuni de atac in anumite succesiuni.

In alte cuvinte, un joc extrem de bine realizat, un joc ce castiga popularite de la o zi la alta – un joc pe care cel mai probabil va doriti sa il descarcati si jucati pe PC, asa ca, vorba “poetului”: sa trecem la treaba!

Iata cum sa descarcati Siegefall pe PC:

1. Aveti nevoie de aplicatia Bluestacks instalata pe computerul vostru (gratuita). In caz ca nu o aveti, o puteti descarca aici.

2. Dupa ce ati instalat Bluestacks, porniti aplicatia pe computer si apasati butonul “Search”. Tastati Siegefall.

3. Selectati platforma de pe care sa descarcati jocul si folositi contul Dvs existent pe acea platforma.

4. Dupa instalare, puteti accesa jocul in “Main Menu” – Open.

Cam asta ar fi tot! Acum puteti sa va bucurati de Siegefall pe computerul sau laptopul Dvs!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.