Home Jocuri Descarcă jocul Fantastic Beasts: Cases pentru PC, gratis

Descarcă jocul Fantastic Beasts: Cases pentru PC, gratis

0

După cum v-am zis ceva mai devreme, un nou joc pentru mobil a fost lansat pentru iubitorii universului Harry Potter: Fantastic Beasts: Cases from the Wizarding World sau Fantastic Beasts: Cases, cum este cunoscut doar pe Android.

Jocul este unul extraordinar, cu muzică direct din seria Harry Potter și cu creaturi magice și obiecte pe care fanii seriei le cunosc deja. În același timp, jocul pentru smartphone este unul extrem de înfometat de baterie, consumând-o foarte repede. De asemenea, pare un joc conceput pentru a fi jucat mai mult pe tabletă sau măcar pe telefoane cu ecran cât mai mare, fiindcă obiectele pe care le cauți sunt uneori prea mici pe display-ul smartphone-urilor mai mici.

Dar vin în întâmpinarea voastră cu o salvare, în caz că vreți să vă cruțați bateria telefonului sau pur și simplu să jucați jocul pe un ecran mai mare: puteți downloada jocul Fantastic Beasts: Cases pentru PC sau laptop, gratis și legal, fără bătăi de cap.

Dacă v-am captat deja atenția, iată ce trebuie făcut pentru a descărca Fantastic Beasts: Cases from the Wizarding World pentru calculator:

1. În primul rând, este nevoie de un emulator de Android instalat pe calculator sau laptop. Cel mai popular este Bluestacks pe care il puteți descărca gratuit aici.

2. După ce ați instalat emulatorul, lansați-l și logațivă cu contul vostru de Gmail (puteți crea unul gratuit în caz că nu aveți).

3. După ce v-ați logat, căutați în Google Play (Magazinul Google) jocul: Fantastic Beasts: Cases. Instalați-l și lansați-l. Acum îl puteți juca gratuit pe laptop sau computer, fără bătăi de cap.

Sper să vă fie util acest tutorial. Dacă da, nu ezitați să îl distribuiți, să vadă și prietenii voștri cum pot juca noul joc pe computer!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.