Home Sanatate De retinut despre hrana vie

De retinut despre hrana vie

0

Daca doriti o vindecare completa si pur naturala folosind metode de consume a hranei vii, trebuie sa retineti ca alternarea acestui tip de mancare cu alimente fierte (inclusiv hrana pur vegetariana), sporeste riscul ca vindecarea scontata sa nu mai aiba loc.

Calea de a ne vindeca printr-o hrana exclusiv vie, adica nefiarta, neprelucrata termic, este cea mai sigura. Este, de asemenea, o cale ieftina si simpla, o metoda nu numai de vindecare ci si de profilaxie. Incercati, de asemenea, sa nu va lasati inselati de interesele comerciale ale producatorilor sau reclama excesiva. Aceasta poate masca uneori, oricat de paradoxal ar parea, o lipsa completa a calitatii.

De exemplu, cand s-a descoperit ponderea pe care o au vitaminele in procesul vietii s-a facut o foarte mare valva mediatica. S-au facut cunoscute bolile ce pot fi provocate de lipsa vitaminelor prin consumul produselor fierte sau rafinate in care se introduc artificial vitamine sintetice, de sinteza, care ne aduc numeroase neajunsuri.

Dar natura este generoasa in general si se ofera sa ne ajute neconditionat, sa ne calauzeasca si sa ne sprijine in drumul spre pastrarea sanatatii sau recuperarea ei. Asa ca trebuie sa pretuim natura, sa receptionam si sa intelegem mesajul ei: “Pentru sanatate – inapoi la alimantatia naturala!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.