Home General Dalma s-a calificat in Finala EUROVISION

Dalma s-a calificat in Finala EUROVISION

0

N-o sa fiu rau si n-o sa spun ca de fiecare data cand aud vorbindu-se de Dalma ma gandesc la o anumita marca de margarina si nu inteleg ce-are a face Moga cu Margarina (desi imi aminteste de bancul cu “Alifie” – aviz cunoscatorilor).

Totusi, ca sa revin la subiect: Dalma s-a calificat la finala Eurovision cu piesa compusa de micul Mozart – Marius Moga – Love Was Never Her Friend. Asa ca, desi dragosta nu i-a fost prieten(a), publicul a placut-o si ne-a trimis-o in finala. Sambata se va afla rezultatul final si vom stii cu totii cine s-a calificat la Eurovision 2009.

Pana atunci, Dalma se pregateste si zice “Am avut emotii, dar stiu sa le stapanesc. Le transform in… altceva. In ceva care ma ajuta sa transimt publicului mesajul si incarcatura melodiei, mai ales ca “Love Was Never Her Friend” e plina chiar de… emotie. Asadar, e de bine! Ma concentrez pur si simplu pe ce am de facut. O fi si din cauza educatiei primite. Stiu ca am un lucru de facut, nimic altceva nu conteaza. Aseara totul a fost parca ireal de frumos. Eu am stiut ca e bine si mi-am dat silinta sa fiu la inaltimea situatiei. Am lucrat foarte mult in ultimele saptamani… Acum imi iau un fel de pauza ca sa ma pregatesc. Vreau sa cant si mai bine in finala!”

Acestea fiind zise, pun si eu un fel de punct stirii. Voi daca vreti puteti sa vedeti un fel de Love Was Never Her Friend in interpretarea Dalmei, la semifinala TVR. Sau puteti s-o ascultati aici, unde avem videoclipul Dalma – Love Was Never Her Friend:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3n1yYW9YJgY]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.