Home General Da in mintea copiilor

Da in mintea copiilor

0

Pentru sfarsitul lui 2008 ne-au fost pregatite o serie de filme de animatie care sa ne inveseleasca viata. Treci peste conceptia ca filmele animate sunt numai pentru copiii si incearca-le! Ai sa vezi ca te vei distra de minune!

Incepe cu Igor, un film care deja a fost lansat pe marile ecrane. Personajul este deja considerat ca fiind cea mai buna intentie de “absolvire” a personajelor malefice din desenele animate. Cum vine asta? Igor e un monstrulet cocosat si simpatic cu planuri marete, dar o problema si mai mare: este asistentul unui dictator malefic.

Madagascar 2 este deja de ceva vreme pe piata, si daca nu l-ai privit o poti face in preajma sarbatorilor. Filmul il readuce pe ecrane pe leul Alex, zebra Marty, hipopotamita Gloria, girafa Melman si plutonul de pinguini savurosi. Urmareste-le noile peripetii in Afica!

In cele din urma, pur si simplu mergi la “risc” si crede-ne pe cuvant: Jolt, cu o distributie de zile mari si un super-erou ca nimeni altul si Desperaux (cu un soricel si mai si decat cel din Ratatouille) sunt filme must see pentru sezonul rece, in preajma sarbatorilor!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.