Home Sanatate Cum sa bei fara sa te imbeti

Cum sa bei fara sa te imbeti

1

Sunt anumite persoane – cu siguranta stii si tu cateva – care pot consuma “tone” de alcool fara sa se imbete, fiindca pur si simplu aceasta este natura lor. Pentru noi, ceilalti, sa facem fata unei petreceri in care alcoolul curge prin toti porii, este mai dificil, asa ca m-am hotarat sa impartasesc cu voi cateva sfaturi despre cum sa bei fara sa te imbeti (sau cel putin sa rezisti mai mult la baut!)

1. Mancati bine inainte de petrecere, chef, bauta – ce-o fi! – si incercati sa rontaiti cate ceva chiar in timpul petrecerii pentru a va spori rezistenta temporara la baut.

2. Nu combinati bauturile – aceasta este o regula de aur!

3. Pentru fumatori, atentie la scrumul de tigara: scuturat in bautura, sporeste viteza cu care va imbatati!

4. Nu beti repede (gen concursuri de baut-viteza, baut contra cronometru).

5. Daca beti vodka sau tequilla (sau alte bauturi) in shot-uri, faceti pauza de cel putin 20 de minute intre shot-uri si consumati apa in acest timp!

6. Nu consumati dulciuri in timpul unei baute, in special daca beti tarii.

7. Daca este o petrecere la care se va servi la un moment dat sampanie, nu mai beti nimic dupa aceea. Pe langa faptul ca este o regula de bune maniere (dupa sampanie nu se mai consuma alt tip de alcool), va va si salva de dureri groaznice a doua zi.

8. Cafeaua bauta in timpul petrecerii nu are nicio influenta asupra betiei care va sa vina!

9. Evitati cocktailuri sau combinatii prea dulci de bauturi in exces – devin gretoase intr-un final si vi se va face rau.

10. Beti cu masura – probabil aceasta este singura modalitate de a consuma alcool fara a te imbata!

Voi ce siretlicuri de a bea fara a va imbata cunoasteti?

1 COMMENT

  1. “Voi ce siretlicuri de a bea fara a va imbata cunoasteti?”

    ce “soretlicuri” cunoastem… hmmm cel mai bun…bei apa aia nu te imbata 🙂 bauturi care nu contin alcol…. alea nu te vor face praf… ( dar nu o sa te simti la fel de bine ca si cand ai bea alcol..oricum mai bn va asigurati un loc de dormit dupa petrecere si va faceti muci pana va ia drequ… merita sa te simti putin rau ziua urmatoare pt o petrecere… chef ceva…)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.