Home Fashion Coafuri pentru par cret 2011-2012

Coafuri pentru par cret 2011-2012

1

Parul cret poate fi destul de dificil de intretinut si poate si mai greu de aranjat. Poate sa arate bine in starea lui naturala stilizat cu putina spuma sau daca ai ceva mai multa imaginatie poti chiar sa surprinzi. Poate multe fete care au parul cret si-l doresc drept si asta pentru ca probabil nu au gasit o coafura care sa le avantajeze. Un hair-stilist trebuie sa tina cont de mai multi factori cand aranjeaza orice fel de par.

Lungimea fetei, latimea fruntii, vartejurile din cap, urechile, grosimea firului de par, elasticitatea, cat de gras sau de uscat este, eventuale cicatrici ce ar trebui ascunse si nu in ultimul rand stilul clientei. Deasemenea, un hair-stilist ar trebui sa poata sa te sfatuiasca ce produse de par ar trebui sa folosesti.

Poate veti fi tentate de coafurile celebritailor pe care le vedeti la televizor, dar de multe ori din cauza factorilor de mai sus acele coafuri nu pot fi replicate. Noi am incercat sa oferim o gama cat mai larga de coafuri care sunt la moda in 2011, dar care pot fi folosite si anul viitor, in 2012. Puteti alege cateva dintre exemplele de mai jos si va puteti intreba stilistul care din ele va avantajeaza.

Care din coafurile de mai sus credeti ca vi s-ar potrivi?

1 COMMENT

  1. Imi place la nebunie noul trend! Sunt creata si am parul lung, logic(!) ca nu mi-l prindeam, toata lumea ma admira asa, dar eram suparata ca am primit o superba pereche de cercei lunguieti de la Gemstones Bijou, care nu se vedeau de par! DAR, acum daca ma tund in stilul asta, voi fi admirata si pentru parul cret si pentru cercei, sunt incantata ca am citit articolul asta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.