Home A-Top Cele mai scumpe 10 case din lume

Cele mai scumpe 10 case din lume

1

Probabil ca v-ar placea mult sa locuiti intr-una din casele prezente in aceasta lista, lista cu cele mai scumpe case din lume (chiar daca aici intra si palate… ca deh, lumea locuieste si in palate!)

Din fericire, Romania este si ea prezenta, spre surpriza multora, in aceasta lista chiar pe locul 10. Toate locuintele acestea sunt absolut impresionante si sunt convins ca sunteti interesati sa vedeti detaliile, asa ca nu va mai retin si va prezint cele mai scumpe 10 case din lume!

10. Castelul Bran

Cunoscut si drept “Castelul lui Dracula,” Castelul Bran are o valoare estimata de 135 milioane de dolari. Castelul in sine este o adevarata “camera de oaspeti” avand 57 de camere si 17 dormitoare. Si povesti de groaza care fac atmosfera si mai interesanta.

9. Updown Court Windlesham

Un adevarat “imperiu” creat din mai multe case pe o suprafata de 58 de acri, aceasta “casuta” are o valoare estimata la 139 milioane de dolari. Cu 103 camere in total, dar si cu propriul cinema si sala de bowling, cu propriul grajd si un garaj pentru 8 masini, Updown Court Windlesham cu siguranta ar da pe spate si cele mai pofticioase pitipoance de Dorobanti.

8. The Manor, Los Angeles

Construita in 1991 pe o suprafata de peste 5000 de metri patrati (doar partea locuibila, fara curte!), casa din America are o valoare estimata de 150 milioane de dolari. Are 2 piscine proprii, salon de spa si masaj, teren de tenis si chiar gradini pe acoperis – pentru a mentiona doar o parte din minunatiile din aceasta casa si arata de-a dreptul impresionant.

7. The Pinnacle, Montana

Ramanem in America unde intalnim The Pinnacle, o cladire care are o valoare estimata de 155 milionae de dolari. Este de fapt o cabana exclusiva pentru clubul miliardarilor din Yellowstone Club si, desi nu pare la fel de impresionanta ca celelalte case din aceasta lista (are doar 10 bai), ofera incalzire in pardoseala, inclusiv alei incalzite, seminee in fiecare baie si saloane de masaj si spa. Ca pentru miliardari!

6. Franchuk Villa, Kensington

Aceasta cladire din centrul Londrei, cu o suprafata locuibila de nu mai putin de 21,000 de metri patrati este si cea mai scumpa casa din aceasta lista care este de vanzare: 161 milioane de dolari cere pe ea proprietarul, fiindca intretinerea costa prea mult (probabil…)

5. Hearst Mansion, Beverly Hills

Nu poti sa ai o lista cu cele mai scumpe case din lume fara o reprezentanta a Beverly Hills-ului, asa ca iate-ne in fata acestei vile impresionante evaluata la 165 milioane de dolari. Initial casa magnatului William Randolph Hearst (cel care are revistele FHM si Cosmopolitan, printre altele) si constituita din 6 structuri independente, viluta are 3 piscine, 29 de dormitoare si propriul club de noapte. Probabil ca se tin si cele mai tari party-uri aici!

4. Fairfield Pond, The Hamptons

Cu o valoare estimata de $170 milioane de dolari, aceasta impresionanta cladire aflata la malul lacului Fairfield din Statele Unite are o suprafata impresionanta de 100,000 de metri patrati, cu 66,000 reprezentand suprafata locuibila. Adica faci sport mergand dintr-un capat in altul al “casutei”.

3. The Penthouse, Londra

O bijuterie de 200 milioane de dolari, The Penthouse din Londra ofera 82 de apartamente cu bodyguarzi personali, geamuri rezistente la atacuri teroriste, scannere de iris pentru intrarea in complex si tunele secrete de evacuare. E si distractie aici, cu frigidere inalte pana la tavan, SPA-uri si camere de degustat vinul…

2. Villa Leopolda, Franta

Situata in Riviera franceza si considerata vila din Franta cu cea mai buna priveliste, Villa Leopolda este estimata la 506 milioane de dolari. Nici nu mai are rost sa vorbesc despre toate minunatiile pe care le ofera, poza de deasupra sigur zice destule despre calitate (daca pretul nu era suficient!)

1. Antilla, India

Intr-una din cele mai sarace tari din lume se afla cea mai scumpa locuinta de pe glob: cu o valoare estimata de 1 miliard de dolari, casa este resedinta liderului unui gigant petrolier. Are 27 de etaje, majoritatea din sticla, si 600 de persoane angajate pentru curatenie si treburile zilnice, un garaj pentur 150 de masini si un spatiu de locuit de 400,000 de metri patari. Probabil ca omul de afaceri are o familie mare….

Ei, ce parere aveti despre aceste case gigant? V-ar placea sa locuiti in vreuna dintre ele?

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.