Home General Cele mai romantice destinatii de vacanta din lume

Cele mai romantice destinatii de vacanta din lume

1

Va pregatiti pentru o vacanta super romantica, undeva peste hotare? Te-ai hotarat sa o ceri de nevasta, va pregatiti pentru luna de miere sau pur si simplu vreti sa va simtiti cel mai bine intr-unul dintre cele mai romantice locuri de pe glob? Ei bine, nu mai cautati in stanga si in dreapta destinatii romantice fiindca sunt aici, pe Blog Fierbinte! Iata mai jos cele mai romantice destinatii de vacanta din lume:

Santorini, Grecia

Probabil una dintre cele mai accesibile destinatii romantice, Santorini este pur si simplu impresionanta: situata la baza vulcanului, cu case construite pe poalele muntelui, Santorini reprezinta o destinatie unica in lume – o experienta pe care sigur nu o veti uita!

Taj Mahal, India

Aflat in Agra, India, Taj Mahalul este considerata una dintre cele mai frumoase cladiri din lume si, totodata, un mausoleu al iubirii. De fapt, aceasta cladire impunatoare este considerata simbolul iubirii eterne, deci un loc perfect de vizitat intr-o vacanta romantica

Insulele Maldive

O aglomerare spectaculoasa de atoli, aceasta tarisoara in care cel mai inalt punct se afla la 2,3 metri deasupra nivelului marii reprezinta o destinatie de vis pentru orice cuplu (sau chiar grup) in cautarea unui loc care se semene cu notiunea de Paradis. Pur si simplu minunat!

Gospa Od Skrpjela, Muntenegru

Desi greu de pronuntat (s-ar traduce “Doamna stancilor”), Gospa Od Skrpjela din Muntenegru are o poveste minunata in spate: legenda spune ca micuta insulita a fost creata de marinarii care au gasit in zona icoana Maicii Domnului cu Iisus, marinarii aruncand cate o piatra in apa de fiecare data cand treceau pe acolo. Considerat un loc al implinirii dorintelor, decorat cu picturi impresionante ale marilor pictori ai lumii, Gospa Od Skrpjela este cu siguranta un loc mai putin cunoscut, dar care merita vizitat!

Ce locatie o considerati voi romantica si un loc ideal pentru o vacanta?

1 COMMENT

  1. Eu m-am intors din Santorini acum o saptamana si cred ca nu exista destinatie mai romantica decat aceasta.
    Am scris despre aceasta destinatie minunata(locuri vizitate, preturi, cazare, etc.) si am adaugat peste 50 de poze care sper sa va convinga sa mergeti acolo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.