Cele mai bune plăci de îndreptat părul

Să fim sincere, îndreptatul părului la un salon profesionist e costisitor, și nici nu ține chiar atât de mult pe cât ne-am dori. Cea mai ieftină și rapidă variantă este îndreptatul părului chiar la tine acasă. Dacă e să facem calculele, este pe departe mai rentabil să-ți cumperi o placă bună de îndreptat părul în loc să mergi la salon.

În plus, la salon poate că nici nu au liber când ai tu nevoie. Și când vine vorba de plăci de îndreptat părul chiar ai de unde alege. E foarte important să fie una bună, indiferent de preț, pentru că așa ești sigură că nu ți se face dor de coafor.

Însă nu toate plăcile scumpe sunt neapărat bune, și nici cele ieftine nu sunt neapărat proaste. Când vine vorba de calitate-preț trebuie să ținem cont de mai multe criterii, dar mai ales de ce ai tu personal nevoie.

Poate ai nevoie de putere mare sau o placă care îndreaptă foarte rapid părul, sau una delicată cu părul tău, doar trebuie s-o alegi pe cea potrivită pentru tine. Am făcut un top 5 al celor mai cumpărate și bune produse de pe piață, și m-am gândit să-l împart cu voi.

Placă de îndreptat părul Remington Keratin Therapy Pro S8590, 230 grade, Auriu

Placa de indreptat parul Remington Keratin Therapy Pro S8590, 230 grade, Auriu

Când vine vorba de plăci de îndreptat părul se pare că cele de la marca Remington sunt cele mai apreciate, având experiență când vine vorba de a lucra cu părul. Remington Keratin Therapy Pro face folosește o tehnică inovativă care îți protejează părul cu delicatețe.

Microparticulele de Keratină insuflate în învelișul ceramic avansat se transferă pe suprafața părului în timpul coafării pentru protecție și îngrijire. Keratina este o substanță folosită chiar și la salon.

Îi poți regla cu ușurință nivelul temperaturii pe care vrei s-o aplici, pentru că nu toate tipurile de păr pot suporta temperaturi înalte, și are un sistem de închidere automată care e perfect pentru cei mai puțin îndemânatici și te protejează să nu te arzi. De asemenea se și stinge singur după ceva timp, asta în cazul în care uiți să-l închizi.

Pentru o îndreptare a părului cât mai aproape de profesionalism, eu cred că merită încercată această placă, mai ales că dacă urmărești instrucțiunile exacte scade riscul de a-ți arde părul și crește posibilitatea de a deveni chiar tu o profesionistă.

Click aici pentru Placa de îndreptat părul Remington Keratin Therapy

Placa de îndreptat părul Remington S9500, 235 grade, LCD, Easy lock, negru/gri

Placa de indreptat parul Remington S9500, 235 grade, LCD, Easy lock, negru

O la fel de bună părere o am și despre Remington S9500. Ușor de setat, cu indicator LCD, temperatură reglabilă pentru a proteja și părul subțire de acțiunea de degradare din cauza temperaturilor înalte. De asemenea materialul ceramic face ca șuvița de păr să alunece ușor fără să se încâlcească sau încurce.

Nimeni nu-și dorește fire de păr rebele, iar designul acestei plăci este special conceput să poată îndrepta părul de diferite tipuri și mărimi.

Se încinge repede la temperatura dorită și este ușor de manevrat din cauza firului maleabil. Butoanele pot fi apăsate cu putere astfel încât să nu le apeși accidental când îl mânuiești, iar display-ul este vizibil numai dintr-un unghi drept. Acest aparat promite păr lin și sănătos cu aspect de salon.

Click aici pentru Placa de îndreptat părul Remington S9500

Placa de îndreptat părul Remington S6500, 230 grade, LCD, Turbo Boost, negru/gri

Placa de indreptat parul Remington S6500, 230 grade, LCD, Turbo Boost, negru

Un alt produs din gama Remington, un model ceva mai de bază în comparație cu suratele ei, însă la fel de sus pe scara valorilor, Remington S6500 este ușor de manevrat și îți protejează părul având temperatura reglabilă.

Singurele diferențe între acest produs și cele de mai sus este probabil stabilitatea plăcilor ușor mobile, care ajută la o îndreptare mai atentă, însă poate să fie un pic mai greu de utilizat dacă cumpărătorul nu este o persoană obișnuită cu astfel de metode.

Însă din toate celelalte puncte de vedere se pare că obține note la fel de mari pe oriunde se duce. Reușește să își atragă cumpărători și prin faptul că face niște bucle de toată frumusețea, foarte ușor, foarte repede și durabile. Se potrivește oricărui gen de păr atâta timp cât îl reglezi corect, temperatura NU este un factor care să degradeze firul de păr.

Click aici pentru Placa de îndreptat părul Remington S6500

Placa de îndreptat părul Rowenta SF4412D4, 230 grade, LCD, Easy lock, negru

Placa de indreptat parul Rowenta SF4412D4, 230 grade, LCD, Easy lock, negru

Căutând și alte mărci de plăci de întins părul, ne-am oprit la Rowenta SF4412D4. Numele nu este prea atractiv însă designul poate cucerii inimi. Un design atrăgător și o culoare potrivită profesionalismului de care dă dovadă, are un sistem 2 în 1 de îndreptare și ondulare datorită plăcilor concepute în acest scop.

Materialul ceramic face procesul de întindere mai plăcut deoarece părul nu se agață, ci alunecă lin și firele nu se încurcă atunci când vrei să faci bucle. Un alt punct forte al acestei plăci este faptul că părul va avea un aspect strălucitor și nu se va electriza.

Așa că dacă îți dorești un rezultat cât mai natural, care să te țină mult și care să pară făcut de profesioniști, fără să te chinui tu prea tare, noi credem că Rowenta este răspunsul căutărilor tale.

Click aici pentru Placa de îndreptat părul Rowenta SF4412D

Placa de îndreptat părul Philips Essential Care HP8323/00, Plăci ceramice, Încălzire 60 secunde, Plăci 100mm, 210 grade, Negru

Un alt model de placă de îndreptare a părului l-am găsit la Philips, o marcă de nădejde, atât în ceea ce privește aparatele de înfrumusețare cât și de uz casnic. Philips Essential Care HP8323/00 are plăcile ceramice din turmalină care emit ioni negativi și care creează un păr strălucitor, neelectrizat și drept.

Ionii negativi elimină electricitatea statică, tratează părul și netezesc cuticulele părului oferind strălucire de durată. Părul rămâne mătăsos și nu se electrizează, ceea ce e un plus pentru orice placă de nivelul acesta.

Nouă ne place și designul și culoarea, însă ajută faptul că nu e greu, ci foarte ușor de manevrat. Cele două trepte de viteză îți oferă posibilitatea să ții în frâu căldura pentru a nu-ți deteriora zonele mai sensibile unde sunt fire mai subțiri. Așa că acestea sunt motivele pentru care această placă de la Philips se află în lista noastră.

Click aici pentru Placa de îndreptat părul Philips Essential Care HP8323/00

Dacă am avea de cumpărat un cadou, sau placa de întins părul pe care o am acum, ar ceda, cu siguranță aș alege una dintre cele cinci modele menționate mai sus. Vouă care vi se pare cea mai performantă?

Ordinea este aleatorie, nu pot spune că am o preferată. Nici nu știu dacă e cazul să așteptați reduceri noi la ele sau să vedeși dacă intră vreuna la promoție. În orice caz, avem o părere bună despre ele, de aceea le și recomandăm și sperăm să nu ne dezamăgească.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.