Home Tech Cele mai bune oferte și reduceri la iPhone (Black Friday 2016)

Cele mai bune oferte și reduceri la iPhone (Black Friday 2016)

0

Black Friday 2016 este ziua celor mai mari reduceri din an, iar mulți dintre noi s-au pregătit din timp pentru această super zi a reducerilor, au răbdat și / sau strâns bani și acum se pot bucura de beneficii. Cei care își doresc să cumpere un iPhone nou o pot face de Black Friday 2016 și pot economisi astfel sume importante de bani.

Magazinele online din România par să se bată în reduceri când vine vorba de smartphone-uri și, chiar dacă în general reducerile cele mai mari sunt la telefoane nu tocmai excelente, vom găsi și calitate de excepție la prețuri reduse extrem de mult.

Iar eu sunt aici să vă ajut să găsiți cele mai bune oferte și reduceri la iPhone de Black Friday 2016: avem câteva magazine binecunoscute care încearcă să atragă un număr mare de clienți cu ofertele lor. Dacă nu putem să avem mari așteptări de la telefoanele de ultimă generație, cum ar fi iPhone 7 și iPhone 7 Plus, avem oferte bune de Black Friday la iPhone 6, iPhone 6 Plus, dar și generații mai vechi din seria iPhone 5.

Pentru a fi siguri că prindeți cele mai bune oferte și reduceri pentru iPhone de Black Friday, vizitați magazinele de mai jos:

Reduceri la iPhone la eMAG de Black Friday 2016

Reduceri la iPhone la evoMAG de Black Friday 2016

Reduceri la iPhone la cel.ro de Black Friday 2016

Este important să acționați imediat ce ați prins oferta. Telefoanele produse de Apple se vând extrem de bine atunci când este vorba de reduceri și cum magazinele de mai sus au o ofertă foarte bună, dacă nu acționați imediat s-ar putea să pierdeți produsul. Așa că imediat ce găsiți smartphone-ul pe care îl doriți, plasați comanda ca să fiți siguri că nu vi-l “fură” altcineva.

Am făcut o listă cu magazine cu cea mai bună ofertă pentru telefoanele din seria Samsung Galaxy aici, în caz că vă bate gândul să lasați iPhone-ul în urmă și să optați pentur un smartphone produs de competitorii lor din zona Android.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.