Home Tech Cele mai bune oferte la tablete de Black Friday 2014

Cele mai bune oferte la tablete de Black Friday 2014

0

Dacă doriţi să achiziţionaţi o nouă tabletă anul acesta, campania de reduceri în ziua de Black Friday este, probabil, cel mai bun moment pentru a o face. Pe lângă numeroase alte oferte de neegalat la mii de produse, tabletele de mare căutare sunt disponibile la super reduceri de Black Friday, şi puteţi cumpăra un produs cu adevărat bun la un preţ avantajos.

Pentru a vă uşura treaba în ziua de Black Friday şi pentru a vă asigura că prindeţi cele mai bune oferte, ne-am hotărât să facem research-ul în locul vostru şi mai jos vă vom arăta ceea ce considerăm a fi cele mai bune oferte la tablete de Black Friday 2014.

oferte tablete black friday 2014

Aşa că adăugaţi această pagină în bookmarks sau lăsaţi-o deschisă în browser, pentru că pe data de 21 noiembrie 2014, în ziua de Black Friday, dimineaţa devreme, vom avea pentru voi cele mai bune oferte la tablete de Black Friday! Iată la ce tablete ne aşteptăm să putem cumpăra la preţuri incredibile:

iPad 4 sau iPad Air (eu personal încă am un iPad 3 care rulează fără probleme toate aplicaţiile şi jocurile de acum, aşa că este o opţiune super)

iPad Mini
(Mult mai rapidă şi mai recentă, această mini-tabletă de la Apple are o sumedenie de fani şi sunt convins că vor exista multe promoţii pentru ea de Black Friday)

Samsung Galaxy Tab 3 (tableta celor de la Samsung este la mare căutare în România şi sunt sigur că vom avea super oferte de Black Friday)

Nexus 7 (tableta creată de Google este cu siguranţă a bună opţiune pentru cei care vor ceva noi. Deşi în lume este disponibil Nexus 9, în România această tabletă nu este disponibilă, dar cea cu 7 în coadă sigur nu va dezamăgi!)

Nu uitaţi! Pentru a fi siguri că reuşiţi să prindeţi aceste oferte încă în promoţie, ideal ar fi să începeţi cumpărăturile cât mai devreme posibil: ca să parafrazăm o expresie bine cunoscută, cine se trezeşte devreme, prinde promoţiile cele mai bune!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.