Home Tech Cele mai bune laptopuri pentru gaming (sub 2,500 de lei)

Cele mai bune laptopuri pentru gaming (sub 2,500 de lei)

0

Când vine vorba de gaming, laptopurile nu sunt considerate prima destinație – cu atât mai puțin conceptul de “laptop ieftin pentru gaming”. Însă asta nu înseamnă că nu poți avea un laptop pentru jocuri cel puțin decent chiar dacă nu ai un buget astronomic, care să-ți permită achiziționarea celor mai scumpe laptopuri dedicate gamingului.

Pentru a vă dovedi asta, am făcut mai jos o listă a celor mai bune laptopuri ieftine pentru gaming, iar pragul superior al prețului a fost setat la 2,500 de lei. Adevărul este că opțiunile sunt destul de limitate pentu acest buget, dar există, cu câteva opțiuni mult sub limita superioară a bugetului. Partea proastă este că cel mai probabil aceste laptopuri ieftine pentru gaming nu vor putea rula jocurile de ultimă generație la configurații maxime, dar important este să le ruleze! Mai bine joci un joc cum se poate decât să nu-l joci deloc, nu?

Acestea fiind zise, haideți să vedem mai jos cele mai bune laptopuri pentru gaming sub 2,500 lei!

cele mai bune laptopuri pentru gaming

Laptop Acer E5-573G-36ZD

cele mai bune laptopuri gaming 01cele mai bune laptopuri gaming 02cele mai bune laptopuri gaming 03

Pentru prețul de vânzare, acesta este un laptop foarte bun! Funcționează cu un procesor Intel Core i3 5005U (cu doar două nuclee însă – 4 fiind mai bine) și este ajutat de 4GB de RAM. Placa video dedicată este surpinzător de bună la acest model – o nVidia GeForce 920M, iar HDD-ul oferă suficient spațiu de stocare: 500 GB. Deși rezoluția maximă este de 1366 x 768 și nu are unitate optică, eu tot spun că este o afacere bună dacă vrei un laptop decent pentru gaming și nu ai prea mulți bani de cheltuit. Ai în vedere, însă, că vine cu Linux instalat (deci va trebui să te chinui puțin să-ti instalezi Windows de pe stick, din moment ce nu are unitate optică), dar puține chinuri n-au omorât pe nimeni, mai ales că după aceea vei putea să te bucuri de jocuri pe noul tău laptop. Click aici să îl cumperi și să afli mai multe detalii despre el.

Dell Inspiron 5558

cele mai bune laptopuri gaming 04cele mai bune laptopuri gaming 05cele mai bune laptopuri gaming 06

Destul de asemănător cu modelul Acer prezentat mai sus, Dell Inspirion 5558 are unitate optică – aceasta fiind, practic, diferența majoră dintre cele două. În rest, toate la fel: un proces Intel Core i3 pe două nuclee, 4 GB RAM, placă video nVidia Geforce GT 920M și HDD de 1 TB. Un produs bun pentru categoria de laptop pentru jocuri la un buget mic – unul care nu poate duce un joc de ultimă generație (gen The Division), dar care tot face o treabă bună în general. Click aici pentru a vedea detalii și a-l cumpăra.

Laptop ASUS X555LJ-XX013D

cele mai bune laptopuri gaming 07cele mai bune laptopuri gaming 08 cele mai bune laptopuri gaming 09

Este timpul să urcăm ștacheta puțin și să trecem la un laptop ieftin pentru gaming cu un procesor mai mult decât decent: modelul ASUS X555LJ-XX013D vine cu un procesor i5-5200U ce rulează la 2.2 Ghz, o îmbunătățire majoră față de modelele recomandate anterior. Avem, de asemenea, 4 GB RAM și o placă video nVIDIA GeForce 920M cu 2 GB de RAM. Partea bună la RAM-ul laptopului este că poate primi până la 12 GB de RAM, în caz că vă doriți un upgrade. Un laptop bun pentru gaming dacă aveți buget limitat. Dați click aici pentru a-l cumpăra și a vedea mai multe detalii.

Laptop ASUS X555LB-XX025D

cele mai bune laptopuri gaming 10cele mai bune laptopuri gaming 11 cele mai bune laptopuri gaming 12

Continuăm tot cu un model ASUS care, în momentul redactării acestui articol, este doar cu 80 de lei mai scump decât anteriorul și mult mai bun. Vine cu același procesor Intel i5-5200U ce rulează la 2.2 Ghz și are tot 4GB de RAM, dar vine cu o placă video mai bună (nVidia GeForce 940M – o placă ce duce fără probleme chiar și jocuri de ultimă generație), iar capacitatea hard discului este mai mare, de 1TB. După părerea mea, merită din plin cei 80 de lei în plus – dați click aici pentru a cumpăra acum acest produs.

Laptop ASUS X555LB-XX026D

cele mai bune laptopuri gaming 13cele mai bune laptopuri gaming 14 cele mai bune laptopuri gaming 15

Cu un procesor extrem de bun, i7-5500U ce rulează la 2.40GHz, acesta este cu siguranță cel mai bun – dar și cel mai scump laptop de pe această listă (dar care tot se încadrează în bugetul nostru relativ restrâns). Pe lângă procesorul de generație superioară, acest laptop pentru gaming are 4 GB RAM (poate fi upgradat la 8) și placa video nVidia GeForce 940M cu 2 GB RAM. Dacă poți merge la limita superioară a bugetului, atunci cu siguranță aceasta este cea mai bună opțiune. Click aici pentru a cumpăra laptopul și a afla mai multe despre el.

Acestea ar fi recomandările mele și, cel mai probabil, cele mai bune laptopuri pentru jocuri pe care le puteți găsi în acest moment pe piață în bugetul stabilit inițial. Joacă plăcută!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.