Cele mai bune aparate de tuns părul

În cazul în care ți s-a stricat vechea mașină de tuns, sau pur și simplu vrei să achiziționezi una mai bună decât a ta, noi ne-am gândit să facem un top al celor mai bune mașini de tuns în cazul în care aveți nevoie de puțină inspirație.

Când vine vorba de mașini de tuns, ne uităm la precizie, la ușurința cu care aceasta tunde și cât de ușor este de manevrat și de setat. Materialele din care sunt făcute sunt deasemenea foarte importante, la fel și greutatea și accesoriile cu care acestea vin.

Există pe piață mașini profesionale, create special pentru cei ce lucrează în branșă, concepute să dureze mai mult, dar nu neaparat greu de folosit de cei care se tund singuri.

Aparatele de tuns găsite de noi, au marci diferite și prețuri asemenea. Ca să vă decideți care vi se potrivește cel mai bine trebuie să știți exact ce căutați și cât vreți să cheltuiți. Cele cinci variante găsite de noi sunt după cum urmează:

Aparat de tuns Panasonic ER-SC40-K803, lavabil, 19 trepte, Li-ion, Negru

Masina de tuns Panasonic

Acesta este un aparat profesional, cu tăieturi de mare precizie, ceea ce înseamnă că nu e nevoie să fie folosit de cineva care să știe meserie, ci e de ajuns să știi cum îți dorești să te tunzi, fiindcă restul le face aparatul.

Are 19 trepte de mărimi de tăiere, lama este ascuțită după tradițiile japoneze, iar mărimile sunt ușor de setat. Cel mai mare atribut al acestei mașini este faptul că poate fi folosită fără fir, dar și cu, iar pe deasupra poate fi spălată.

Perioada de încărcare a bateriei este de o ora, și te ține până la 60 de minute folosită încontinuu și fără să-i scadă intensitatea de tăiere în funcție de cât de încărcată este bateria, așa cum știm că fac unele aparate de acest gen.

Click aici pentru Aparat de tuns Panasonic ER-SC40-K803

Aparat de tuns Philips HC9450/15, Negru/Argintiu

Philips HC9450


Poate pare exagerat, dar acest aparat are 400 de trepte pentru mărimile de tuns, de la 1 la 42 mm și cu precizie de 0.1 mm între fiecare lungime, și totul este ultra ușor de setat.

Accesarea setărilor corecte se face prin displayul cu touch montat pe aparat, și poate fi folosit cu ușurință de oricine prin selectarea comenzilor dorite. Funcțiile automate de ascuțire a lamelor îi sporește durata de viață.

Dar ce ne place nouă cel mai mult este faptul că părul nu se strânge între lame, deci nu necesită să te oprești în timp ce te tunzi pentru a-l curăța, nu ciupește, îl ține bateria mai mult de o tundere, până la 2 ore, și se încarcă în doar o oră.

Este ușor de manevrat și ergonomic, și deloc zgomotos, în comparație cu alte aparate de pe piață.

Aparatul funcționează pe baterie, dar și conectat la priză și are o funcție Turbo care amplifică automat viteza atunci când ajunge la păr des, ceea ce îți permite să obții o tunsoare perfectă, fără efort.

Detaliul cel mai atractiv al acestui aparat este acela că-ți reține setarea treptei de tăiere, câte una pentru fiecare pieptăne, prin accesarea funcției de memorare de pe displayul aparatului.

Potrivit pentru orice tip de păr, grație tehnologiei avansate DualCut, care combină un cap de radere cu ascuțire dublă și un nivel redus de frecare. Capul de radere inovator este conceput să tundă părul de două ori mai rapid decât aparatele de tuns obișnuite de la Philips, cu o apărătoare solidă din oțel inoxidabil pentru durabilitate desăvârșită.

Click aici pentru Aparatul de tuns Philips HC9450/15

Aparat de tuns BaByliss E695E, 5 Trepte, 8 Accesorii, Albastru/Negru


Spre deosebire de cele menționate mai sus, acest aparat are cablu de alimentare direct la priză, în cazul în care ești pe fugă și ai nevoie de el rapid, nu o să ai surpriza să te trezești cu el descărcat.

Motorul este cu adevărat puternic, și lamele sunt din oțel inoxidabil, ceea ce face ca tunsul să fie rapid fără să necesite revenirea la suprafețele deja tunse.

Nu știm ce ne place mai mult, faptul că are 5 trepte de mărimi, create special pentru a tăia cu precizie, și 8 mărimi de pieptăni, sau faptul că are un preț accesibil pentru toate buzunarele.

Click aici pentru Aparatul de tuns BaByliss E695E

Aparat de Tuns Panasonic ER-GC50-K503, Lavabil, 25 Trepte, Negru

Panasonic ER-GC50-K503


Nouă ne place această mașină din muuuulte motive. Deși timpul de încărcare al bateriei este de 8 ore, iar durata de funcționare de 40 de minute, se poate folosi și conectată la priză, ceea ce e un mare plus.

Deloc zgomotoasă, deci nu sperie copiii, și nici nu trezește vecinii, și cea mai tare parte este că e lavabila. Mereu am avut problema firelor electrizate sau ascunse iar faptul că am putut să o spăl, evident nu în mașina de spălat, a fost un bonus neașteptat.

Ce ne mai place nouă sunt cele 25 de trepte de mărimi de tundere care se pot regla doar folosind rotița de pe aparat. Așa că este exclus să mai pierdeți pieptănii pentru trepte, sau să aveți un număr limitat de mărimi, pentru că se reglează la milimetru, între 1mm si 25mm.

Pe deasupra, un alt atu al acestui aparat, este că e foarte silențioasă și foarte ușor de folosit. Ideală pentru copii din punctul de vedere al zgomotului.

Click aici pentru Aparatil de Tuns Panasonic ER-GC50-K503

Aparat de tuns Remington HC363C, acumulator, 3 – 25 mm, 8 accesorii, autoascuțire, negru

Remington HC363C

Poate că ați observat, dar nouă ne place mult marca Remington, și este o marcă remarcată pe piața aparatelor care lucrează cu părul, deci se pricep să aibă grijă de el și să ofere aceași calitate ca într-un salon profesionist, la un preț mult mai accesibil.

Se poate folosi și cu acumulator și direct conectată la priză și este accesorizată cu TOT ce-ți poate trece prin cap și vine la pachet și cu o gentuță elegantă în care încap toate la locul lor.

Este permanent lubrifiată, deci nu necesită nicio ajustare din partea noastră și are o tehnologie de auto-ascuțire care este foarte utilă și necesară, mai ales că face ca aparatul să aibă o durabilitate mai mare decât celelalte aparate.

Prețul este unul atrăgător mai ales că oferă și 3 ani garanție. Din punctul nostru de vedere își merită banii, ba chiar e o ofertă care n-ar trebui ignorată.

Click aici pentru Aparatul de tuns Remington HC363C

Suntem tare curioși să știm ce veți alege, așa că nu ezitați să vă întoarceți aici pentru a ne lăsa o părere personală cu privire la aceste mașini de tuns. Noi credem că o să găsiți ce căutați în una dintre aceste mașini de tuns, trebuie doar să știți ce căutați.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.