Home Fashion Ce unghii se poarta in 2011-2012

Ce unghii se poarta in 2011-2012

1

Ca sunt unghii false sau naturale anul aces, cat si in 2012, se poarta unghiile pictate. Daca aveti talent la pictura, si materiale usor de foloit va puteti inspira din modelele gasite de noi. Daca nu, puteti apela la o manichiurista profesionista. Atentie, nu orice salon de cartier detine materiale profesioniste sau un expert in domeniu. Daca tot te-ai decis sa dai o gramada de bani pe o pictura extravaganta asigura-te ca salonul are ce-i trebuie. Gel de unghii, produse de intretinere si pensule profi. Eventual intreaba-ti prietenele daca cunosc vreun salon, daca ele au fost multumite de serviciile cuiva sunt sanse foarte mici sa dea gres tocmai la tine.

Poti incerca sa-ti tratezi singura unghiile cu produse naturiste. Uleiul de ricin si vitamina A sunt bune pentru intarirea unghiilor si exfolierea lor. Daca vrei sa-ti lasi unghiile sa creasca cat mai lungi asigura-te ca iei calciu si magneziu deoarece unghiile, ca si parul, sunt sugative de Calciu. O lipsa de Calciu poate sa cauzeze petele acelea albe de pe unghii si ruperea lor.

Nu trebuie neaparat sa ai unghii mari ca sa le pictezi, doar ingrijite. Sunt modele ce merg mai bine cu unghiile scurte decat cu cele lungi. Ce-i drept pe o unghie lunga incap mai multe detalii, si daca asta iti doresti poti sa incerci unghiile false, nimeni n-o sa-si dea seama de diferenta.

Care din modele vi se potriveste?

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.