Home Sanatate Ce tratam prin medicamente

Ce tratam prin medicamente

0

Continuam seria de sfaturi pentru o viata complet sanatoasa printr-o scurta analiza a medicamentelor. Medicii se straduiesc sa ne ajute cand suntem bolnavi, dar ei, in majoritatea cazurilor, sunt dependenti de industria medicamentelor, deci de solutiile chimice.

O directie in care se indreapta din ce in ce mai mult medicina este calea naturista – din nefericire, ea nu este sustinuta suficient datorita numeroaselor interese care intra in joc si a unor inertii in ceea ce priveste modul nostru de a interactiona cu boala si viata de zi cu zi.

Reziduurile nocive, datorate lipsei de enzime din hrana fac adesea ca oameni perfect normali, care nu au fost niciodata bolnavi, sa se trezeasca, inca de tineri, cu un infarct miocardic care sa le curme viata. Aceste reziduuri duc la deteriorarea organismului si, cu toate ca exemplul anterior este putin exagerat, organismul nostru sufera intens.

Medicamentele, razele, injectiile si alte metode te a te adresa bolii folosind produse chimice nu fac altceva decat sa inlature simptomul, dar nu trateaza si nu vindeca de obicei cauza. Acest lucru poate fi facut de noi, cu putin efort: avand grija ce mancam, avand grija de sanatatea noastra si viitorul nostru fericit. “You are what you eat” zice un proaspat proverb englezesc – este foarte adevarat, deci sa fim sanatosi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.