Home General Cât costă aurul în Turcia în 2015?

Cât costă aurul în Turcia în 2015?

28

Am mai scris în urmă cu trei ani despre preţul aurului în Turcia, dar fiindcă nici la ei nu rămân preţurile neschimbate pentru totdeauna, m-am hotărât că este cazul să actualizez informaţiile şi am venit cu un articol nou în care vom afla cât costă aurul în Turcia în 2015.

Se ştie că aurul, la fel ca şi argintul, este considerată una dintre cele mai bune investiţii sau metode de economisire a banilor: preţurile nu merg decât în sus sau, în cel mai rău caz, stagnează. Bijuteriile deosebite devin însă mai valoroase o dată cu trecerea timpului, aşa că dacă puteţi să investiţi în aur, cu siguranţă faceţi un lucru bun! Plus că românii merg destul de des în vacanţe în Turcia, aşa că dacă tot sunteţi acolo, de ce să nu profitaţi de acest lucru?

Iată mai jos cam cât costă aurul în Turcia în anul 2015:

 • Gramul de aur de 14K in Turcia costă în 2015: 52 Lire Turcesti sau 19 Euro sau 84 RON
 • Gramul de aur de 18K in Turcia costă în 2015: 67 Lire Turcesti sau 24 Euro sau 108 RON
 • Gramul de aur de 24K in Turcia costă în 2015: 90 Lire Turcesti sau 32 Euro sau 145 RON

Nu uitaţi – turcii sunt recunoscuţi pentru dispoziţia la negociat, aşa că indiferent de cantitatea de aur pe care doriţi să o cumpăraţi, încercaţi să negociaţi un preţ cât mai avantajos pentru voi, chiar dacă vă aflaţi într-o bijuterie care pare foarte stilată şi în care nu s-ar zice că este loc de negociere. Mereu este!

De asemenea, nu vă grăbiţi să profitaţi de chilipiruri: dacă preţul este incredibil de mic, probabil că sunteţi pe punctul de a fi păcăliţi. Nu încercaţi să cumpăraţi aur de la vânzători ambulanţi sau locuri care nu par a fi oficiale – bijuterii cu sediu propriu. Nu de alta, dar nu vă doriţi ca dintr-o afacere bună să ajungeţi în pierdere.

Voi ce ziceţi? Mai merită investit în aur de la Turci? Cum vi se par preţurile la ei?

28 COMMENTS

 1. Un articol foarte interesant despre pretul aurului in Turcia. Dar oare sunt actuale preturile? Care ar fi diferenta fata de preturile din Romania ?

 2. Eu am vazut in Kusadasi cel mai mic pret 23 Euro/gr dar FARA MANOPERA; cu manopera pentru bratara era 30-32 Euro/g

 3. Depinde de unde il comanzi. Preturile folosite sunt preturi medii – poti gasi mai ieftin sau mai scump…

 4. Ana Maria ai zis daca-l comanzi pe net….de unde comanzi si cum faci? Ne spui si noua te rog cateva site-uri si proceduri?

 5. Ce se inampla aici? Nu vrea nimni sa raspunda despe pretul actual la aur in Turcia? Sau sa ne dea sfaturi de unde-l cumparam si a ce sa fim atenti?
  De ce sunt Romanii asa de rautaciosi?
  Vren sa stim daca se merita sa mergem in turcia sa cumparam singuri un lant de peste 60 de grame sau este mai bine sa-l comandam oline. ( asta deinde daca este un site serios, cu preturi adevarate si cu proveduri sigure)
  Nu inteleg ce pierdeti ???

 6. Buna ziua,vreau sa stiu si eu Ce pret are aurul acum la timpul actual? ,va rog frumos sa-mi spune-ti, va multumesc.

 7. Tiai gasit vreunul sa spuna Asa sunt romani fecare pentru el Pai de ce sa deie si la alti fara vreun benefic logic Gratis nu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.