Home General Astazi se decide viitorul Romaniei pe urmatorii cinci ani

Astazi se decide viitorul Romaniei pe urmatorii cinci ani

0

Astazi e o zi destul de importanta pentru Romania: 20% dintre romani vor merge la vot, statisticile vor arata ca prezenta a fost de 36% iar presedinte va iesi ala care reuseste sa se organizeze mai bine in ale furatului. Pentru ca asa e in Romania. Si pentru ca asa se stabileste viitorul unei tari rusinoase pentru inca cinci ani. Pacat de gramada de oameni cinstiti si calumea care traiesc in ea…

Il avem pe Basescu pe de o parte, marele favorit de acum cinci ani (cred ca am trimis sute de SMS-uri cu Congo) care si-a cam pierdut din sustinatorii elevati si s-a dat, in schimb, ca Iliescu dupa revolutie, cu oamenii limitati (vezi clipul pro-Basescu realizat de manelistul Guta), cu oamenii de la tara, cu OTV-ul si marea mafie nationala. A dovedit ca este incapabil sa conduca tara tocmai datorita dorintei sale de a conduce totul, de a tine fraiele si de a decide – probabil o Romanie dictatoriala nu este departe, mai ales acum ca se reduce si numarul de parlamentari (deci mai putiti de controlat), si numarul camerelor…

Pe de alta parte este “Prostanacul” Geoana care din start are un dezavantaj enorm: merge cu PSD-ul in spate, cu partidul pe care Romania inca nu-l poate ierta. Nici Geoana nu pare a fi vreun fat frumos calare pe un cal alb, gata sa salveze Romania din mlastina in care a fost aruncata, dar eu tind sa inclin balanta in favoarea lui din simplul motiv ca este un personaj nou (sau o marioneta noua, daca e sa fim rai si sa exageram putin), si tind sa incerc ceva nou de fiecare data cand vad ca metodele vechi (aka Basescu) nu functioneaza.

Oricum ar fi, pentru mine alegerea dintre Geoana si Basescu este precum o alegere dintre Becali si Vadim, dintre Jim Beam si Jack Daniels, dintre sex in trei cu doua blonde si sex in trei cu doua roscate. Adica tare dificila.

Drept urmare, voi merge la vot si voi anula buletinul, sa nu zic ca n-am incercat sa transmit un mesaj. Evident, votul meu, precum si cel al majoritatii romanilor, nu va conta catusi de putin: urnele probabil ca sunt deja sigilate, cu rezultatele gata facute. Depinde doar cine are mai multe sectii.

Tu cu cine votezi?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.