Home Tech Ai plăti 10,000 de dolari pentru Apple Watch / iWatch?

Ai plăti 10,000 de dolari pentru Apple Watch / iWatch?

0

Mulți oameni susțin că produsele Apple sunt mai scumpe decât ar trebui să fie – și toate astea înainte de a auzi recentul anunț făcut de către companie referitor la viitorul lor produs – smartwatch-ul Apple Watch.

Pe lângă variantele standard, la prețuri deja destul de piperate, dar în general apropiate de prețurile practicate de Apple (350 de dolari), compania va scoate pe piață și o ediție limitată de ceasuri Apple care vor avea prețuri începând cu 10,000 de dolari, urcând până la 17,000. Cam cât ar costa o garsonieră în provincie în România sau o casă la țară.

Aceste ceasuri speciale au exact aceeași tehnologie ca și ceasurile standard, însă sunt ceasuri de aur iar diferențele de preț vin de la numărul de karate. Adică aceeași periere de ego cu care ne-a obișnuit Apple și o nouă metodă pentru cei care vor să afișeze cele mai excentrice gadgeturi să-și satisfacă nevoia de atenție.

Zic asta pentru că, așa cum zice toată lumea, de fapt, Apple Watch va fi învechit peste 5 ani, poate chiar mai devreme și bucățica de aur pe care o porți la mână și pe care ai dar 10,000 de dolari nu te va mai ajuta prea mult. Mă rog, o persoană care își permite să arunce atâția bani pentru un ceas probabil că nu va suferi prea mult dacă va trebui să facă o achiziție similară peste câțiva ani, dar asta nu ne oprește să ne întrebăm (de fapt să vă întreb eu):

Dacă ați dispune de acești bani, ati cumpăra un Apple Watch de 10,000 de dolari sau nu? Și ca să facem totul și mai interesant, tot în situația în care ați dispune de bani și ar fi musai să cumpărați un produs, ati lua ceasul deștept de la Apple pentru 10,000 sau un Rolex la același preț? Sunt foarte curios să văd răspunsurile voastre!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.