Home General Aberatia zilei: Adrian Tutu va deveni mare politician

Aberatia zilei: Adrian Tutu va deveni mare politician

1

Nu vreau sa comentez stupiditatea faptului in sine: acela ca Adrian Tutu a fost desemnat drept cel mai talentat roman al neamului, pentru ca au facut-o altii deja. Insa nu ma pot abtine sa nu comentez o aberatie mare cat casa venita din guricica unei faimoase numeroloage cu nume de DJ-itza in tzatzele goale: Carmen Harra.

Conform doamnei doctor Harra (DR Harra, adica), viitorul lui Tutu este evident: “o carieră care va alterna afacerile cu politica. Cu un capital iniţial de 100.000 de euro, sumă provenită din marele premiu, Ţuţu va continua să-şi perfecţioneze discursul. De altfel, juriul concursului, format din Andra Măruţă, Andi Moisescu şi Mihai Petre, a remarcat talentul lui Adrian de a transmite mesaje simple într-un mod foarte convingător.”

Singura concluzie pe care o trag aici este aceea ca Dr. Harra nu are nici cea mai mica idee ce este hip hop-ul, cu ce se mananca si cine, in afara de Parazitii, mai canta rap. Probabil ca in mintea ei, la fel ca si in cea a multora dintre votantii lui Tutu, hip hop inseamna injuraturi si violenta, ceea ce este un cacat mare cat fiecare dintre ei in parte.

Adevarul este ca rap-ul, de la origini, are un singur scop: acela de a transmite mesaje (e drept, de obicei impotriva sistemului). Acelasi lucru l-a facut Tutu, atingand coarda sensibila a romanilor, insa aici se termina totul. In esenta, hip hop-ul nu are nicio legatura simbiotica cu politica si orice rapper care devine politician, nu numai ca si-ar face de ras numele, dar ar fi blamat de intreaga populatie. Mai putin doamna Harra, care n-are nici cea mai mica idee despre ce vorbeste, ca multi alti romani, de altfel…

…asadar nu ar fi neaparat surprinzator sa il vedem pe Tutu, cu fetisoara lui de catelus plouat, inlocuindu-l pe Basescu in fruntea tarii. Ha!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.